Episk lördag

Vaknade av ett telefonsamtal av min bror som blev sur på mej för att jag skulle vara med crille istället för honom.
Sur, morgontrött och hungrig gick jag och spelade poker. Katastrofsession var det. Inte för att jag spelade dåligt (aldrig mitt fel) utan det var den andra "cp-dagen" denna månad när allt går åt helvete.
Jag körde 4h poker vilket är mer än vad jag gjort på kanske ett och ett halvt åt så jag är fett nöjd.

Den sessionen låg jag ca 1200€ back men i slutet lyckades jag ta tillbaka lite av förlusterna och jag slutade 600 back till slut.


Crille och jag drog till CG och handlade allt man behöver för en taco-lördag plus ca 8l pepsi max. Som vanligt fick han sköta stekandet av köttfärs och jag fick hacka gurka. Börjar bli lite utav en expert på gurkhackning nu känner jag.

Som vanligt när det är taco-kväll så äter jag tills jag mår illa och har ont i magen i 3-4 timmar efteråt.
Såg Scott Pilgrim medan vi käkade. Lysande film, check it out.

Efter maten blev det två timmar poker till för sammanlagt 6 timmars spel idag. Det låter toppen men eftersom jag förlorade 850€ till så är det inte så kul.
Jag satt mest och skrattade hela sessionen. Vad jag än lyckades hitta för kort så lyckades jag förlora mot Q3 i varannan hand. Ingen tilt, inget dåligt spel och det är jag fan nöjd med.

Näst sista dagen i månaden och jag ligger 132€ upp. Månadslön på 1300 är inte så mycket att hurra för men å andra sidan kommer jag få rakeback på minst 1100 så då är vi uppe i runt 12.000 som känner lite rimligare.
Jag har ju förstås morgondagen på mej att ta igen lite förluster men om jag lyckas förlora imorrn så jag hamnar back för månaden är lite jobbigt för psyket.

Men jag är absolut inte missnöjd. Jag är lycklig. Så jävla skönt att äntligen kunna spela poker utan att bajsa på sej igen, och att faktiskt _vilja_ spela poker igen ger mej en framtid igen.

Det här är första månaden på mina comeback och jag har dragit in en duglig summa och massor av igentagna rutiner. Det är dessutom första gången på säkert två år som jag spelar på den nivån jag är vilket gör det hela lite mer godtagbart att inte ha så bra resultat.

Nästa månad ska jag ha som mål att spela 45 eller 60h spelade.. Får se vilket nummer det blir i övermorrn.

Nu ska jag fortsätta må illa efter hetsätningen och kanske kräkas lite i munnen. Adjö vänner och fiender.

Tacolördag

Idag blir det tacoooooooooooooos med Crille och det är en decenniegammal tradition som ska fortsätta.

Är nyvaken och sur så jag orkar inte skriva nått vettigt men jag kan summera pokersituationen:
Har spelat  31h den här månaden. Är ca 1700€+. Kommer få rakeback på ca 1200€.

Spelar en sess just nu så jag får säga adjö

Supertisdag

Hej vänner, Idag fick jag hade jag sedan länge planerat att dra till ica maxi (dom har nämligen 6-pack med pepsi max) och när jag vaknade och gick till datorn såg jag att Lillen hade skrivit till mej på msn.
Vad hade hon skrivit undrar ni såklart och svaret är följande: Päran! Visst ska väl du åka och handla mat idag på ica maxi=!;P.

Coincidence? I think not.
Jag har sedan länge anat att Lillen är zigienare och nu kom beviset. Hur som helst så gick hela utflykten till ica på ca 5-6 timmar då en kvinna helt tappar förståndet i en affär. Dom flaxar omkring helt utan plan, ser dom något som skiner så måste dom klämma på det, ser dom något med en påkostat logga så måste dom köpa det.

Köpte lite extra ramminne när jag ändå var i birsta så nu är min dator SUPERDUPERSNABB typ...

Senaste dagarna har pokern gått dugligt och jag är väl ca 460+ på 2 dagar. Helt okej.

Klockan 18 ska jag hämta Davve och sen blir det warhammernördarnde för hela slanten.

Zauber.

Hej då.

Lyxfällan

Klockan är 01:23 och jag har nyss vaknat. Sitter och kollar på senaste lyxfällan där en fittnegerhortjej är med och förstör min hjärna. Hon älskar Paris Hilton och borde skjutas i huvet. Hoppas hon dör för evigt och evigt.

Om du läser det här och inte har sett programmet. Tanka ner det, se och fördöm alla horbögparishiltonälsande mongotjejer.


Bestulen

Igår hade jag unnat mej ahlgrens bilar och nån påse nötter som jag käkade.
Jag la ifrån mej påsen ett tag och sen när jag skulle äta upp resten var den försvunnen. David förrädaren sitter och flinar och säger att han ätit upp den. Sen har han mage att hävda att jag sagt att han fick äta upp den. Galenskap hävdar jag. Jag är tjock och skulle aldrig ge bort mitt godis.

Sicka jävla vänner man har...

Jag var också tvungen att neka Malin och Pattis ett besök. Jag var nämligen mitt inne i ett nördstim och spelade warhammer och det går såklart före allt annat.

Lirade poker idag när jag vaknade, efter lite upp och nerande slutade jag på ungefär 200+ efter 1h och 20 minuters spelande.

Jag fick nöjet att se I form med Anna Anka igår när jag skulle sova. Det var så jävla tragiskt dåligt men jag kommer såklart fortsätta se det. Dom hittade ju världens mest mongolida person till första avsnittet iaf.
Det var en bög som åt två mozzarellaostar till frukost, sen åt han tonfisk med majonäs till lunch, lite mer mozzarella till mellanmål och sen två glas vin innan han lägger sej varje kväll.

Ps. Varför kan inte bögar vara normala? Måste dom vara efterblivna och gilla Paris Hilton i 99% av fallen?

Mysteriet på toan

Idag hände det märkligaste jag någonsin varit med om.
Allt började med att jag satt på toa och bajsade och läste nån pokertidning i 20-30 minuter (är osäker på tiden men mina ben somnade) och just  när jag sitter och läser en artikel för försvinner linsen från mitt högra öga. Jag får självklart panik och börjar leta efter den överallt men den verkar ha försvunnit ut i tomma intet.

Jag är såklart väldigt skärrad nu och vet inte riktigt vad jag ska ta mej till.

Körde en 80-minuters session idag som slutade  644€+.
Fick också uppleva ännu ett pokergeni med för mycket pengar. Bild nedan


Han tycker att mitt bet på 10 är lite fånigt så han spelar som en man och trycker in hela skiten med 99. Jag blixtsynar, vinner och skrattar för mej själv.

Nu ska jag äta. ADJÖ

Tråkig morgon

Idag när jag vaknade hade min superroliga katt gett mej en present.. Han hade spytt på min stol och det var verkligen så jag önskar att jag fick vakna varje dag.
Sen spelade jag poker och fick en sån där tråkig session där jag backade 1000€.

Nu ska jag gråta lite och göra nått annat

---

Edit: HURRA, jag älskar microgamings klient. Den är så jävla efterblivet att det tar 10 minuter att uppdatera saldot efter att man spelat. Jag var visst bara 475 back. Förstår inte hur egentligen, det gick sådär asdåligt som det gör var 10e session ungefär. Förlorar varenda all in osv.

Nu ska jag vara glad och göra nått annat

Untouchable

Jag har gäckat lapplisorna ända sen jag skaffade körkort. Dagen jag tog körkort betalade jag parkeringsbiljett för att jag körde körskolans bil men sen dess har jag aldrig betalat för parkering (och aldrig fått böter).... förrns idag.
Till att börja med vill jag säga att det är tack vare teamwork jag klarade att fortsätta min winning streak mot lapplisorna.
Jag, Crille och David var på Orion i stan och hängde (för att vi är så coola). David frågar om vi ska gå ut och ta en cigg och självklart skulle vi det. Så fort vi kom ut så såg vi lapplisorna smyga omkring bland bilarna och jag inser att jag måste agera snabbt för att komma ut som en vinnare.
Kvicktänkt som jag är frågar jag mina loserkompisar (ni vet, sånna som har kontanter på sej) om dom har några mynt på sej. Crille drar snabbt som ögat upp en femkrona och jag ilar i väg till parkeringsautomaten och sedan till bilen.
Ett par minuter senare ser jag lapplisorna inspektera min bil och jag känner mej like the king of the world.

Så teamworket bestog av följande: David kände i spattsinnet att något var på G så han ville såklart gå ut och undersöka saken. Utan Crille, med sin enorma fixering vid mynt, hade det heller aldrig varit möjligt att klara av situationen och sist av allt mej själv, som med min atletiska kropp vad snabb nog att hinna till bilen innan lapplisorna.

Bra jobbat team!

Har varit upptagen hela dagen med aktiviteter så jag har inte spelat nån poker. Kommer heller inte göra det för att jag nu är bajsnödig och sen intalar jag mej själv att det blir för sent.
Men å andra sidan spelade jag mer än två timmar igår så jag har lite flex-tid att glida på.

Här kommer en relaterad bild

3 sessioner, 14€+

Hej e-kompisar och irl-vänner (ni vet vilka ni är!)

Lirade en fin session imorse när jag vaknade som slutade på 600+ men sen blev det ett par sessioner till där jag blev dödad av riggen. Hade ändå tur i oturen eftersom alla riggar var mot short stacks. Förlorade AA, KK och QQ simultant mot sämre händer och då blev jag lite sorgsen.

Det var nog allt för idag. Adjö

Nyvaken och nygrindad

Halloj, tänkte testa om det blir bättre med att bara print screena en handhistorik. Om nån bryr sej kan ni posta en komment och säga om ni gillar jpegen bättre än de förra handhistorikerna.


Carlsberg är ett mongo och spelar alltid efterblivna händer i 3-bettade potter.
Pre: han 3-bettar mej på knappen och jag övervägde att 4-betta. Borde gjort det i efterhand tror jag men jag valde att kallsyna.
Flopp: Kung-hög flopp vore dåligt om han har en vettig hand här men jag förutsätter att han har exakt ingenting så jag checksynar. Hade kunnat slå om redan här men jag antog att han skulle lägga sej då.
Turn: ett helt blankt kort (trodde jag). jag checkar och han får beta igen. Nu är det dags att ta hem potten känner jag och går all in varpå han blixtsynar och visar upp nöten med 54s. Gud vad jobbig han är.

Hade jag 4-bettat pre hade jag vunnit 19€ men jag tror nog det är bättre att låta honom bluffa lite när man har en hand som TT. I det här fallet sket det sej mej han hade förmodligen spelat likadant om han var helt tom.
Det enda jag är lite kluven om är om jag borde check raise flopp istället för turn. Det är ändå en drös överkort som kan komma som gör handen jobbigare för mej.

-----

Hur som helst. Jag vaknade med lite ont i nån muskel på ryggen (guitar hero skada) men som den man jag är så ignorerade jag det och spelade poker. Att vilja spela poker var det längesen jag kände men idag fanns den känslan där igen och det känns riktigt skönt.
Förhoppningsvis kommer den känslan finnas kvar framöver så jag kan börja spela på allvar igen.

Spelade som sagt en timme idag och resultatet landade 783€+. Riktigt skön start på dan.
Större delen av vinsten kom från samma snubbe. En kille som tydligen tog det personligt när jag vann 3 småpotter mot honom så han började pusha massa skräp mot mej men det är bara att tacka och ta emot.

Nu väntas tvättid klockan 14. Även om jag är rikskändis för att aldrig tvätta och istället köpa nya kallingar så känner jag att det är dags att kanske tvätta till slut.

Over and out

Måndag

Tja nördvänner.
Jag började dagen med att vakna klockan 03:00. Perfekt tänke jag och började lira starcraft2-kampanjen på brutal. 10 missions senare var jag klar och allt kändes mycket bättre.
Sen runt 09 gick jag och lade mej igen men efter ca 20 minuters sömn ringde det på dörren... trodde jag. Det var egentligen på TVn så jag hade rusat till dörren helt yrvaken i onödan. Ett par timmar senare ringde David och väckte mej ändå.

Har varit och köpt guitar hero warriors och rock eller vad det nu heter och har nött det en del. Får fan kramp i handen av det spelet men kul är det.

Superkonstig session idag med en drös händer som var konstiga och felspelade av mina motståndare.
Det slutade på -42€. Får se om jag drar upp nån handhistorik senare idag.

Snart kommer indiedenny och ska lira warhammer. Eller... känner man Denny rätt så kommer han nog inte. Men vi får väl se hur det blir.

Adjö beundrare och mamma

Standard grind

Var och käkade lunch med min bror och hans tjej som förövrigt förlovade sej idag. Olle (min bror) har tjatat om sushi ett tag nu och det är ju lite trist med sushi när man inte äter fisk men jag följde med ändå.
Jag beställde kycklingspett av nått slag och kände mej lite efterbliven. Alltså, går man till en sushi bar så förväntas man beställa sushi och inget annat. Lite som att gå på restaurant och beställa pannkakor.

Hur som helst var det inte alls gott och min bror blev grundlurad. När vi väl kommit hem med maten insåg han att han fått för lite mat och betalat för mycket så ilsk som han var fick han åka och skälla lite på japsarna.

Hade ännu en ointressant pokersession. Eller... ointressant kanske den inte var. Det var medrigg och jag förlorade knappt en pott och jag var aldrig i några svåra lägen så jag har ingen handhistorik att bju på.

787€+ blev det och det känns skönt att få vinna en lite större summa efter att förlorat 4 sessioner på rad.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sova kanske?

Jo förresten. Om ni inte har sett den så ta och ladda ner Arrested development. Sjukt rolig serie

Ospelande

Tja kids, jag har inte lirat poker på ett par dar nu och det är nån annans fel och inte mitt.

Hur som helst, senaste sessionen jag körde var typ 1 timme spelande och -17€. Inte sådär superspännande.

Igår var det ferre som började hemma hos Malin, med Lillen, Davve, Ludde och Pattis, sen vet jag inte vad som hände för alla var överens om att vi absolut inte skulle på allstars men ändå hamnade vi där på nått sätt.

Efter ett tag försvann Malins kille Pattis som tydligen hade bestämt sej för att gå på donken men när han insåg att det var stängt så la han sej och sov på en parkbänk.
Det roligaste på kvällen var när jag skulle hem och insåg att superjuden Denny hade gömt mina nycklar på förfesten så jag fick taxia dit och sen taxia hem.

Ps. 3 nya taxi-notor på mitt konto som vanligt när jag är full.

Ska väl lira lite poker senare idag


3.5h förnedring

Hej beundrare!

Idag har varit en mindre lyckad dag. Kan börja med att säga att jag backade ca 1400€ vilket är rätt mycket på min nivå.
Det var helt enkelt bara en sån dag och jag kan inte göra något åt saken. Det är bara såhär spelet funkar och jag får väl acceptera det som vanligt.

Har spelat mer idag än vad jag gjort senaste 3 månaderna tror jag, så jag är väldigt nöjd ändå.

Vettefan vad jag ska skriva mer. Jo! en handhistorik såklart

Table info:

Dealer
Seat 1: sorcan (€187.95)
Posts small blind €1
Seat 2: lillaamita (€98.46)
Posts big blind €2
Seat 3: LaRepicha (€298.10)
Seat 4: deaderboy (€211.40)
Seat 5: joocs (€261.20)
Seat 6: ParkerPyne (€232.70)
Dealt to deaderboy

Preflop: (Pot: €3)

RAISE deaderboy, to €6
FOLD joocs
CALL ParkerPyne, €6
FOLD sorcan
FOLD lillaamita
FOLD LaRepicha

Flop: (Pot: €15)


BET deaderboy, €12
RAISE ParkerPyne, to €26
CALL deaderboy, €26

Turn: (Pot: €67)


CHECK deaderboy
BET ParkerPyne, €44
ALL-IN deaderboy, €179.40
CALL ParkerPyne, €179.40

River: (Pot: €457.80)

Showdown:

SHOWS deaderboy

Mucks ParkerPyne

deaderboy wins the pot of €422.80

Den enda vettiga jag hittade så jag får väl analysera den lite.
Preflop: Standard. Han synar i sen position och kan ha lite vad som helst.
Flop: Jag drar ett vanligt c-bet på 12 och han slår om till 26. Här sätter jag honom på Kx, 44 eller bluff och jag kallsynar. Hade bordet varit dragvänligt hade jag höjt.
Turn: Esset kommer och förstör hela handen för mej. Jag vet inte riktigt hur jag ska spela optimalt här eftersom i princip alla händer förutom 44 kommer vilja stänga ner potten.
Han betar ut ett normalstort bet och jag får timebanka för att fundera hur jag ska spela vidare.
Jag tror inte att han bluffar när han betar turn. Esset förstörde "dynamiken" i handen. Jag tror att han tror att jag har antingen Kx eller något underpar, typ QQ, JJ eller TT. Jag bestämmer mej för att pusha till slut och ber till gud att han gör en hjältesyn om han sätter mej på mellanparet.
Han timebankar och jag sätter honom på exakt KQ. Efter lång betänketid synar han och jag tar potten.

Jag är fortfarande rostig på poker men jag är nöjd med mina reads den här handen. Frågan är ju om jag spelade den rätt.

Förresten är min mamma asbra och har lagat massa mat åt mej som jag kan mumsa på.

Adjö mina vänner

Dag 5, Tisdag

Hej vänner och beundrare
Idag har jag gjort sjukt många aktiviteter. Jag åt lunch med min mor och David, jag hämtade en skrivare i mina föräldrars lägenhet och sist av allt så handlade jag snus.
Allt på en dag!

Lirade en timme poker idag och det gick finfint med hela 450€ plus.

-------
Hand Information
Game: No Limit
Room:
Blind: $1 / $2

Table Information
Seat 1: darkrideee ($646.24)
Seat 2: ruben_hbg ($188.86) Dealer
Seat 3: thel4tch ($472.20) Small Blind
Seat 4: Hero ($400) Big Blind
Seat 5: doyle777 ($383.70)
Seat 6: totoking ($404)
Dealt to Hero



Preflop (Pot:3)
totoking FOLD
darkrideee RAISE $6
ruben_hbg FOLD
thel4tch FOLD
Hero CALL $4

Flop (Pot: $13)

Hero CHECK
darkrideee BET $9
Hero RAISE $30
darkrideee CALL $30

Turn (Pot: $82.00)

Hero BET $50
darkrideee CALL $50

River (Pot: $182)

Hero CHECK
darkrideee BET $139
Hero CALL $139

ShowDown:

darkrideee  SHOWS

Hero  SHOWS


Hero win the pot: $182
----
Enorm handhistorik men det är det enda jag fått att fungera hittills. Det är jag som är "Hero" btw.

Preflopp: Relativt standard syn. Läggning är det såklart ingen fråga om men att höja är inte helt uteslutet.
Flopp: Check raise is the only way to go.
Turn: Här tycker jag att jag betar aldelens för svagt och borde kunna ta mer betalt.
River: Antagligen är det för att jag spelat så lite på senare tid men att check syna är så uselt. Borde tryckt in hela degen med en check raise.
Det andra alternativet är att göra ett stort värdebet.
Hade vi haft normala stackar hade jag inte brytt mej utan bara kört in alla pengar men eftersom vi har dubbla inköp så kommer rädslan av att vara uppe mot ett högre set.
QQ/KK/AA satte jag honom på efter hans syn på turn (fel Per. Fel!) och då såg inte brädan så superskojjig ut men vafan. Man kan inte sitta och vara rädd för setups.

Hej då kids, nu blire nhl11 med min bror.

De första 4 dagarna

Min såkallade nystart började första oktober och jag har börjat med mitt första mål som är att spela en timme om dan hela månaden.
Hittills har det gått bra och statsen ser ut såhär:
Month:October
€1,443.00
4 h 37 min
€312.56/h

Vi får se hur länge det håller men jag behöver varje krona jag kan få nu.
Spelar på nl200, dvs 1-2€ blinds. Det är en bra bit ifrån 5-10 men jag får väl ta ett steg i taget.

Det låter dumt men det är fan jobbigt för mej att spela mer än 30 minuter om jag sitter själv och lirar, men har jag nån polare här som jag kan snacka med kan jag spela förevigt.
Ska fan anställa nån som bara smyger omkring i min lägenhet och viskar lite ord då och då. Skulle lätt vara värt det.

Försöker lista ut ett sätt att få in handhistorik på ett bra sätt. Det gamla formatet som jag använt i gamla inlägg fungerar inte  längre eftersom jag bytt pokerklient.
Det bästa är en grafisk handhistorik men jag vettefan hur jag ska få till det. Har bara handhistorik i textformat just nu och det är lite jobbigt att läsa sån HH.

Nystart av min superblogg

Vart ska man börja egentligen?
Senaste inlägget var över ett och ett halvt år sedan så vi kan ju börja med vad som hänt sen dess.
Jag började tappa intresset mer och mer och alltså spela mindre och mindre varje månad tills att jag tog en 2-3 månaders paus från pokern helt och hållet.
Det är något jag ångrar mer än det mesta i mitt liv för efter den pausen kom jag aldrig riktigt igång igen.

När jag väl började spela igen så gick det dåligt. Jag körde 5-10€ som jag gjort innan pausen och utan en enda hand poker på tre månader så gick det såklart inte så bra.
Jag fick gå ner i nivåer och höll mej runt nl400 de kommande månaderna där jag fortsatte förlora pengar.

Allt eftersom jag förlorade pengar så blev jag mindre och mindre sugen på att fortsätta spela så det blev inte mer än 5-10h poker i månaden fram till att jag nu för 3 månader sen har spelat en timme per månad ungefär.

En annan intressant sak är att jag numera är så rädd för att spela poker att jag blir trött, kall och roligast av allt; bajsnödig.
Jävla apinstinkter som säger åt min kropp att dumpa all extra vikt (dvs bajs) och springa för mitt liv.

Jag har nu levt på mina gamla pokerstålar i ett år ungefär och inte helt oväntat så börjar dom ta slut, så vad har jag för val? Försökta nystarta min pokerkarriär eller börja jobba på mcdonalds? Valet är enkelt för mej.

Jag nystartar den här bloggen som ett sätt att involvera pokern i mitt liv mer och förhoppningen är att jag ska kunna börja lira heltid igen. Vem vet, jag kanske ger upp om en vecka igen, men jag får ta en dag i taget.

År 2010 ser hittills ut såhär:
Year:2010
€-6,287.00
117 h 26 min
€-53.54/h

Så min timlön under 2010 har varit 500kr back i timmen. Sicket jävla jobb jag har.

Over and out.

RSS 2.0