Skoj

Var på willys idag och framför mig i kassan står en sån där MC-gubbe som är kort tjock och har skägg. Han hade också en cool MC-väst som det stod "Live to ride" på med en amerikansk flagga. Han köpte en ölburk för 11kr.

När jag hade betalat och gick ut till bilen ser jag den här coola tjocka gubben sätta sig på en vespa och åka i väg i 30km/h. Live to ride indeed...

Helvetes jävla liv

Jag har sovit jättelite senaste dagarna (typ fem timmar på två dagar) och inatt skulle jag försöka sova ut. Till att börja med vaknade jag två gånger under natten då jag kliver upp nån minut innan jag förstår vad klockan är men sen när jag faktiskt lyckas sova i djupsömn ett bra tag så är det nån som plingar på dörren 1000 gånger.

Självklart är det nått barn som spammar dörrplingningar. Vad är oddsen att sånt händer när jag verkligen försöker sova? Det finns ingen Gud...run Schyman

HAHAHgergj

 
 
http://www.ladda-upp.se/bilder/nqgzglxekdinbc/

Nästan bra dag

Efter att ha sovit konstigt (typ 3 timmar?) följde jag med Malin på lite tapetshopping. När vi hade klarat av tre olika affärer utan att jag gjort nått pinigt hamnade vi till slut på Beijers.

Malin gick och leta någon som kunde leta oss men då såg jag en snubbe komma gående så jag fick hans uppmärksamhet och nästa steg var att få Malins (jag visste inte vad hon vill ha hjälp med).

Det skiljde kanske 4 meter mellan malin och mig och när jag försökte få henne att komma stog hon bara och stirrade på mig. Efter ett tag sa killen: (tror jag. Fick en black out). Ni kanske borde fråga nån som jobbade här.

Jag löste den här situationen på mitt gamla vanliga vis; att bara stirra och le nervöst på honom i 5-10 sekunder och sen gå. (Det kändes så iaf. Minns inte exakt vad som hände pga ovan nämnda black out)

Släkten

Idag fyllde farfar år och min familj, farfar, mormor och morfar drog på haga kvarterskrog för att käka middag.

Min släkt är jobbig att vara med bland folk och jag tänkte berätta några av sakerna som hände.

När kyparen ville ta våran beställning tog han fram sitt anteckningblock varpå min farfar tar ut sitt tuggummi och lägger på blocket med den fullt naturliga förklaringen "Jag ska bara lägga ut tuggummit". Kyparen såg misstänksam ut.

Morfar spillde sås på bordsduken och fick för sig att varje gång man spiller så ska man ha salt på det. Hela bordet börjar såklart högljutt förklara att så inte var fallet och han börjar gestikulera så det flyger salt på oss som sitter brevid.

Någon fick för sig att vi på resturang skulle sjunga Jag må han leva. Jag som hatar att sjunga den överhuvudtaget blir inte gladare av att den ska sjungas bland folk.

Tre minuter senare kommer någon annan på att vi visst ska sjunga igen, men det enda som händer är att min släkt börjar nynna på USAs nationalsång. Jättekonstigt.

Jag svettades jättemycket av allt det här och de andra gästerna på resturangen visste nog inte riktigt vad det var de just hade fått uppleva

Superhelg

Har varit ut och haft laserfyllor två dagar i rad (när fan hände det sist liksom?). Det här hände:

RSS 2.0