Efter jul kommer sol

Har inte skrivit på ett bra tag nu så jag tänkte att det var dags att uppdatera er lite om läget.
Till att börja med har pokern gått helt okej nu de senaste dagarna och jag är upp ca 11k€ för månaden.

Julen är över och allt gick relativt smidigt får jag väl erkänna.
Jag fick tillåtelse att skippa kalle anka vilket gjorde julen snäppet mer lätthanterad. Fick en hel del användbara julklappar, typ lakan, handdukar osv (det jag önskat mej med andra ord). Lite tråkigt att inte "kunna" önska sej prylar som man gjorde förr.
Nuförtiden kan jag köpa allt jag vill ha i prylväg så jag var taktisk och önskade mej sånt jag inte orkar ta mej tid att köpa istället. Fiffigt va? Men så har man ju en sjukt hög IQ också så det är självklart att jag kan komma på sånna här "brilliant little schemes" som min idol Cartman skulle sagt.

Min bror Ollebolle är i stan och vi har hookat upp några gånger och spelat skiten ur NHL09. Tiltspel när det går dåligt men jag kan faan spela det spelet hur mycket som helst.
PS. När jag blir arg på spel (NHL eller poker tex) så börjar jag svettas vilket medförde vredesringar på t-shirten (ja, du fattade rätt. svettringar under armarna alltså). Appropå det så saknar jag the good old days när internetkidsen spelade CS och IDDE dampade omkring och sa i vent "Jag är så busig på ryggen". Med det menade han att han svettades för att han höll på att springa omkring och förstöra för oss andra och det tyckte han var så himla skojjigt att han svettades.

Kul med svett.

Nyår kommer nog bli sådär askul som bara jag kan få det att bli. Planen är att sitta hemma själv i mörkret vid datorn.
Tragiskt? Ja, antagligen. Men vafan, jag trivs ju här i mörkret och jag orkar inte springa omkring och supa ner mej längre, så det enda alternativet skulle vara att fira nyår med nån pensionär nånstans och det känns rätt värdelöst. Dessutom luktar gamlingar konstigt. Typ som smuts.

Jag drömde en mardröm inatt som jag vaknade av så jag har bara sovit 3 timmar vilket gör mej en aning trött. Så när jag tänker efter ska jag nog sova efter att jag skrivit det här inlägget.
Mardrömmen handlade för övrigt om zombies, eller rättare sagt Left 4 Dead vilket är ett spel jag spelar aldelens för ofta tydligen. Kan tillägga att jag hade sex med en zombietjej (som senare visade sej vara typ siamesiska tvilling-zombies) innan hon började jaga mej. Vad säger du om detta Freud?

Problem i "U-världen"

Boss var nere igår och idag fram till lunch, orsaken var tydligen någon kabel som pajjat mellan Malta och Sicilien, antagligen är det väl talibaner eller zigienare som ligger bakom illdådet. Hur som helst blev det inget spel igår för min del.
Idag blev det en timmes lir och jag hittade 650€ plusset.
Är lite osäker men jag tippar på att jag är runt 5500€+ för månaden. Tillsammans med rakebacken som i nuläget är lite över 2000€ så ser det ut att bli en bra månad trots alla ups and downs, men vafan, poker är poker så inget är "set in stone".

Har spelat sjukt mycket left 4 dead senaste tiden. Det spelet är fan askul. Köp det eller var en nörd.
Nu blir det frysmat och pepsi. Tjarrå

Ps. Det är julstädat här nu. Undra hur länge det håller

Skojjiga regulars


Leinad är regular på 2-4 så hur fan kan han vara så kass?
500+ idag


Värsta dagen i min pokerkarriär

Har lirat en hel del idag och jag kan börja med att säga att dagsresultatet är ca 2600€-. Inte så jättemycket för att vara "den värsta dagen". Men det är ingen överdrift. Har aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, sett sådana hemska set ups.
Till att börja med förlorade jag 5 av 5 all ins med AK.
På ett bord hände tre roliga händer på rad. Första AK mot 77 på floppen AK7. Handen efter floppar jag topp 2 par och möter floppad färg och handen efter det floppar jag set mot högre set. Superskoj!

Hittade en superfirre som var hade en tendens att beta pott varje gång någon checkade till honom. Jag fick AK UTG och höjde till 14. Det foldas fram till superfisken som ställer med 900€. Jag blixtsynar mina 550€ och blir slagen av hans AQo.

Sista sessionen för dagen gick lite bättre och jag tog igen 1200€.
Medan jag skriver detta sitter jag och kollar när en kille jag har på msn spelar en turnering där förstapris är 250.000€. Det är i nuläget 14 spelare kvar och han är garanterad 8k€. Så sjukt avundsjuk nu.

Uppdatering. han ligger 1a av 9 och är i nuläget garanterad 17000€

Uppdatering2. Han ligger 2a av 7 och är garanterad 32000€
Jävligt imponerande

Åkte som 6a och fick 42000€

420.000kr för några timmars jobb. Inte illa

Its raining fiskfittor

Inleder med den här bilden


Fyllan som spökar hos mr.jagcheckarkåkpåriver?

Gått bra den senaste tiden. 5k+ igen för månaden.
Glöm inte att titta in på http://pokerhome.com/Deader/profile för att se senaste resultaten.

Varför gör jag såhär?



Det här är ett jävligt bra exempel på hur kass jag kan vara ibland. Pinsamt att visa denna egentligen, men vafan.
Får bra odds för att syna pre kostar 32 för att vinna 480. Perfekt hand att syna 3-bet med.
Floppen är i princip så bra den kan bli. Finns lite tanke bakom höjningen här. Om jag minihöjer (alltså, höjer exakt så lite som jag får) så ser det ut som set. Höjer jag som normalt (höjningen hade landat på ca 150 då) så ser det ut som set eller KQ. Jag vill självklart inte ge gratiskort till AQ/AK så jag är tvungen att höja.
Höjningen landar på 112 vilket jag vill ska se ut som ett par. Typ QJ eller något i den stilen. Vissa aggrodonks brukar då pusha AK/AQ (dessutom pushar han garanterat QQ KK och AA.
Då händer det jag absolut inte räknat med. Jag får en syn. När han synar där tänker jag att han har exakt AJ, AQ eller AK.
Att syna med AK/AQ där mot mej är såklart värdelöst då min motståndare borde veta att jag inte höjer tom här. Han har inga odds i världen att syna på hålstege heller för den delen.

Turn kommer i princip sämsta kortet i världen och han checkar.
Jag tänker direkt "där satt AK" och checkar bakom.

River kommer 9 vilket i princip dödar min hand totalt.
Han pushar och jag tänker "Ok, han har AK". Tänker några sekunder och kommer fram till att han kan ju faktiskt ha AA/AQ också (i det här läget har jag helt glömt bort att 9an kommit). Jag synar och får sedan skämmas.
Ibland är jag så jävla värdelös. Den här synen ser man inte ens på 0.5/1 på SVS.

Bra Deader. Släng bort 500€. Men vafan, att han synar med hålstege är så jävla uselt också.

Kul


Det går bra igen

Läget såg inte så bra ut efter att ha förlorat 7k€ på två dar, men nu har jag jobbat igen 4k€ på två dar vilket självklart känns jävligt skönt.
Spelade en snabbis på Carlospoker. Hoppade in i en 50$-SNG. Slog ut en spelare första handen och efter det gick allt som smort. Hade 5000 marker när det var 4 spelare kvar (6 som börjar med 1500) men självklart skulle mitt internet gå ner. Efter ca 5-10 minuter kom jag in på bordet igen och märkte att jag var heads up och hade ca 1500 marker kvar och min motståndare 7500. Lyckades ändå vinna skiten.

Nu blire sängen.
Tjarrå

It all goes to shit

på två dagar har jag backat ca 7k€. Kul.
Idag gjorde jag något som jag aldrig brukar göra: Skotta. Jag ångrar det absolut inte, är inte tiltad eller något, men det är såklart lite irriterande att förlora så jävla mycket.
Hittade ett 5-10€-bord med 3 superfiskar. Och då menar jag verkligen superfiskar. Började fint och drog in 500€ ganska snabbt. Ett par minuter efter tappar jag ett inköp med QQ mot KK. Killen som hade KK hade innan synat all in med 66 fullstackat så han fick inte så mycket creds direkt. Efter det stog det mest bara still. Fick AQ mot AK 2-betad när jag floppar nötfärgdrag och han nästnöt. Bet flopp, check check turn och på river kommer såklart ett ess så det ska kosta pengar.
Ingen monsterpott men ändå.
Fick AA 3 gånger. Dom första två fick jag ingen action, och tredje gången fick jag den fina floppen 456ruter och jag satt med spader och klöver ess på handen. Jag betar flopp och turn och på river kommer sista rutern. Fi checkar och jag checkar bakom. Han vinner med AQ (nötfärg). Så AA mot AQ har vi på meritlistan också. Ingen jättepott det heller.
Fick dessutom lägga AK pre.
Utg höjer, sb 3-betar. Jag i bb 4-betar. utg ställer. Jag suckar, foldar och han visar upp AA. Kostade 300€ men det känns skönt att jag hittade folden.


Spelade samtidigt 2-4 och 1-2 (spelar där det finns action och fisk).
AK mot AA pre all in var det första som hände. under ca två timmar hände blev det inga stora potter men varje gång jag hade överpar förlorade jag mot något diverse skräp som hittat nöten på turn.
Dom gånger jag c-betade tom och fick tex färgdrag på turn blev jag höjd och var tvungen att lägga. Många bäckar små blev 4k (det rimmar).
Det sista som tog musten ur mej var på 2-4. En lös postfloppsaggrodonk som synade det mesta pre flopp (inklusive 3-bettade potter han inte var inblandad i till att börja med).
AA mot hans QQ pre all in. förlust.

Sen har vi en roligare hand. Utg höjer, jag 3-bettar KK på knappen. Aggrodonken i SB synar och utg synar.
Flopp T54. check fram till mej som bettar 110 i en 150-pott. Aggrodonk synar och utg ställer fullstackad. Jag raisar all in och aggrodonk foldar.
Turn J river 9.
Han visar upp 99 och jag förlorar en 1000-pott.

Hade jag vunnit dom två hade jag alltså haft 1800 mer i rullen vilket hade gjort en fet minusdag till en mer hanterbar minusdag.

Jag är inte så tiltad som jag skulle kunna vara, men det känns jävligt jobbigt att ha två kukdagar i rad efter den lysande starten jag fick på december och dessutom det usla resultat jag hade i november.
Men vafan. Imorrn sitter jag väl vid borden igen och hamrar på bet-knappen.

En annan lustig sak var att jag såg på Hostage med bruce willis idag. Det var två "cd's" som  jag laddade ner. Rarade upp den första, slog igång och tyckte att det var en konstig start på en film men tänkte inte mer på det.
Efter en timme upptäckte jag att jag hade råkat börja kolla på cd2 av misstag. Så nu har jag sett sista halvan på hostage.
Hurra

Fortsatt rigg, fortsatt vinst

Körde en till session som började med att jag förlorade ett inköp första handen med tptk mot set. Fortsatte med att förlora 2 till inköp till samma kille. KK vs AK och AA vs floppad färg (3-bettad han hade 89s UTG).
En bluff bli nersynad i en 600-pott av QT på Q56A5-bräda (synar 3 gator). Handen efter värdebettar jag dock 55 på brädan 99673 två gator mot samma kille som synar A-hög.
Turnat nötstege blir överkörd av tvåpar som kåkar river.

Men på något sätt slutar jag ändå 600+.
Det är världens konstigaste downswing/heater.

Tjarrå

Nu kom riggen

Var peppad inför en session för att se om jag kan fortsätta klonka plussessioner och allt började bra men...
...sen förlorade jag 5 all ins pre:
  • TT vs AK
  • AK vs 22 (ja, det var fullstackat)
  • QQ vs JJ
  • AK vs QQ
  • AK vs JJ
Så 4 coin flips och ett 80-20 läge. Oddsen för det?
Kände dock att jag spelade bättre än vad jag gjort på länge så jag fortsatte nöta. Vågade inte titta på hur mycket back jag var men tippade på minst 2000 (varje all in kostade runt 400 och sen läker man ständigt pengar på alla småpotter).
En halvtimme senare vågar jag titta i cashiern som visar att jag bara är 500 back. Wohoo tänker jag och nöter självklart vidare för att hitta plusset.
En KK vs 2 spelade (1100€-pott ungefär) senare och jag är plus 500 och snabbt som attans quitar jag alla bord och känner mej nöjd för tillfället.

Min handhistorik buggade lite så den ser annorlunda ut idag.
Jag är stolt över denna.


Har sett sånt här ett antal gånger. golfeurman är uberfisk som synar alla 3-bet pushar alla par så när han bara synar flopp sätter jag honom på överkort eller nån liten hålpipa nånstans.
När han pushar turn känner jag att "jävlar vad folk kommer ge mej komplimanger om jag synar och vinner" sagt och gjort så vinner jag skiten men det är dött i chatten och jag blir lite ledsen i ögat.

Bra start på december

Efter två dagar har jag vunnit nästan dubbelt så mycket som jag vann i novembermardrömmen vilket självklart känns asbra.
Tanken är 15k€+ och jag känner att det är på G!
Problemet nu är att jag haft 12 plus-sessioner i rad vilket innebär en enorm downswing runt hörnet.

En annan god nyhet är att poker tracker 3 äntligen funkar med boss vilket innebär fler mumsiga stats på mina fiskmotståndare (ja, jag menar dej Aktion).

2700€+ hittills. Uppdateringar kommer

Så var november över

Vilken jävla månad.
Har inte haft en sån här dålig månad på över ett halvår. Varit på semi-tilt hela månaden känns det som och man blir mer och mer förstörd i skallen för varje dålig pokersession man spelar. En ond cirkel som är svår att ta sej ur så att säga.

Hur som helst, som mest var jag back 5000€ på själva pokerspelet och det är såklart skandal men jag lyckades ta igen 2500€ de sista dagarna som dessutom gav vände månaden från en minusmånad till en plusmånad, men mycket blev det inte.
Jag landar på ca 1300€ upp.
Räknar med att få ca 200€ till i rakeback från ett par av sidorna som inte uppdaterats än så vi kan räkna på att jag plussat 1500€. En okej lön för dom flesta, men ett uselt resultat för mej.
Denna månad har fått mej att inse att det inte riktigt håller att överkonsumera hela tiden. Blir väl till att skippa att köpa den där blueray-filmen på mediamarkt som jag ändå inte kommer se och sluta bjuda polarna på allt hela tiden (sorry boys).






Den här handhistoriken kan få summera hur månaden har sett ut. Kul va?
Kommer från dagens sista session och är helt färsk.





Här har vi en lite skojjiga historik som man kanske kan utvärdera lite.
Pre: Kallsynar 44 på knappen. CO höjaren känner jag inte igen.

Flopp: Två sätt att spela handen på: Höja eller slowspela (läs: syna)
Hade floppen varit 678 och jag haft 77 hade jag höjt mot "standardspelaren". Folk spelar ofta SC med mellanvärde så det är större chans att jag haft par+öppet stegdrag i sådana fall än set.
Men när floppen är så låg och jag höjer kommer det nästan uteslutande handla om a5 eller set (och då och då en hand som 99 som vill se vart man står).
Han betar pott här vilket får mej att tro att han har ett överpar eller ingenting. Jag antar att den här spelaren är dålig eftersom jag inte känner igenom honom så jag tippar på att jag kan få hans pengar om han har överpar även om jag höjer turn (turnhöjningar brukar få mer respekt än flopphöjningar).
Förhoppningen med att bara syna är att det ska komma ett blankt kort på turn eller att typ bottenparet parar sej. Det sämsta vore om det kom något som får honom att bli rädd för stege om han nu har överpar, men den risken får man ta ibland.

Turn kommer en perfekt 10 som inte skrämmer honom om han har överpar.
Men nu checkar han och jag inser att han inte har något av värde och jag vet inte riktigt hur jag ska få ut mer pengar samtidigt som jag vill skydda min hand mot eventuella hålstegar. En check är utesluten, ibland händer det att han har ett överpar här och kommer checkraisa och jag måste ge honom den chansen eller chansen att bluffa.
Jag väljer att spela lite under halvpott i ett försök att se riktigt svag ut. Dåliga spelare faller ofta för det här och höjer med 0 outs men den här fisken väljer att syna.

River: Fyrtal. Najs.
Dum i huvet som han är ställer han all in med 300 i en 233-pott. Funderar på att slowrolla men orkar inte :)
Han visar upp A7 för dubbel hålstege och jag kammar hem en fin pott.

(ett par händer senare förlorar jag dock mina nyvunna 400 med topp 2 par mot floppat set)

Nya tag mot december nu.
Det ska bli 20k€ hade jag tänkt.

RSS 2.0