Pepsijakt

Idag när jag skulle handla pepsi var det slut både på Willys och coop och när jag väl fick tag i skiten (på city gross) var flaskorna sådär turkmjuka så man är rädd att dom ska böja sig när man ska hälla upp ett glas.

Ps. På parkeringen möttes jag och en gubbe i nån form av dödläge där vi var tvugna att korsa varandras vägar. Båda insåg det och för att göra situationen lite konstigare tittade jag honom i ögonen och fnös ganska länge.

Tärd

Hej, jag tänkte bara berätta hur tärd i själen jag känner mig idag. Skulle egentligen vilja kedjeröka cigg sådär som jag gör när jag känner mig melankolisk.

Det är nog mest att jag sovit för lite. Borde tröstäta chips men då får man väl kaloriångest.

Jag har egentligen bara två val när det gäller mina fett-bekymmer. Det ena är att börja knarka nån drog man blir supersmal av, men det är nog inte bra.

Det alternativ som verkligen skulle passa mig är nog att utveckla bulimi. Att kunna äta allt gott och onyttigt och ändå gå ner i vikt. Jag ser inga nackdelar alls i det här. Hör av mig framöver med resultat

Pruttar

Tja, tänkte bara säga att jag vaknade två gånger inatt av att jag var fisnödig. Fick springa på toa och tokfisa. Det var roligt och konstigt

Diciplin

För några dagar sen hade jag en konversation med min bror om hur både han och jag har hjärnor som gärna blir beroende av saker (vi snackade om att vi åt chips konstant).

Innan han åkte lovade och svor jag att nu ska jag fan ta tag i kosten och äta riktigt.

Min kost för resten av dagen var 3 chokladkakor

RSS 2.0