Helt otroligt

Vill bara meddela att för första gången på tusen spänn har jag faktiskt tjänat pengar på poker och inte bara förlorat. Nu är det förstås inte mer än vad en städtant tjänar men ändå. Plus är plus.

Tack vare detta är jag på rätt bra humör och funderar på att göra något crazy som att duscha (har inte duschat sen jag festade i lördags vilket innebär att jag är väldigt smutsig) eller kanske till och med umgås med någon. Det låter iofs rätt jobbigt. Får se om nån vill ha mej senare efter den eventuella duschen.

Halloween-2011

Var lite party igår men i ärlighetens namn var det inte så jävla kul. Förutom sista timmen ungefär.
För var vi @ Dennys party-mansion i p-vik. Cammis och company var som vanligt rätt tråkiga och inte mycket hände där. Efteråt drog vi på AllstarZ där det var tråkigt. Fjudas/Linus var rätt full och kom och skrämde slag på mitt sällskap.

Just när jag fått nog och bestämde mej för att gå hem kom Davvelito och Lill-Ludde. Självklart blev allt jätteroligt när Ludde börjar härja på. Skrattade non stop åt ekorrsdjuret (jag menar Ludfisk, jag menar LudWig).

Jo förresten så var det ett tjej-gäng som skickade fram en stackare som skulle ragga på mej och hon såg så osäker ut att jag drog på mitt super-trevliga snäll-per-fejs och låtsades vara genuint intresserad av hennes prat i 5 minuter eller så. Det avslutades med en klassisk "Du! ...Ska... Ska vi sluta prata nu?" varpå hon såg ledsen ut och gick iväg medan jag fick skuldkänslor.




Chrille var präst. Det var många coola kostymer. Själv var jag outklädd, tråkig som jag är.

Mind blown

Fick just reda på en sak. Ni vet siffrorna på en brödrost? Jag har alltid trott att det var nån sorts värme-inställning. Kan det vara så att det egentligen är minuter? Jag lär mej nått nytt varje dag


Skratta med käften

Igår direkt efter skolan (dvs runt 09:30) så drog jag på coop och köpte tre liter pepsi max och en påse chips. Kassörskan tittade lite dömande på mej och sa "jaha... frukostdags?". Jag som är tjock skäms såklart varje gång jag handlar någonting som inte är grönsaker. Detta resulterar i att jag skäms varje gång jag handlar. Hur som helst så blev det ett lite nervöst och skamset skämt-svar om att det är ju bara torsdag en gång i veckan tillbaka varpå hon gav mej en blick som sa typ "snubben borde se över hela sin livssituation".

Sanna Per Mi och Dennis hade bokat bord på Skratta med käften. Nån stand-up grej här i stan.
Käk för 400. Inträde för 100. Mestadels dålig stand up men en trevlig kväll ändå. Det sjuka var att det var en tjej som var roligast. Tjejer kan inte vara roliga så jag fattar inte hur det gick till.

En superjobbig incident inträffade i "halvlek" då vi hade gått ut för en smaskig cigarett. Sanna, som bara känner konstiga människor, släpade ut nån Jonny-snubbe som såg ut att vara 8/10 på fullhetsskalan. Sådär att han konstant var tvungen att luta sej mot något för att kunna stå. Ut kommer en av stand-upparna det gick sämst för och när han gick förbi oss tänkte jag för mej själv "snälla gud, gör så att Denny såg honom" för denny har annars en tendens att vräka ur sej lite kommentarer om folk medan han tror att dom inte hör. Detta gör han oftast på max-volym i rösten. Jag blev lugn eftersom Denny inte sa något olämpligt och när den här stand-upparen gick in igen så var det istället Jonny som sa något. Jag har glömt exakt vad men det var något i stil med "Fan va bra det gick" medan han gjorde klapp-gester i luften. Stand-upparen gav vårat sällskap en blick som såg ut att mena både "jag vill dö" och "jag vill döda er". Jag ville sjunka genom marken och försvinna.

Fantomensyner

De senaste två dagarna har en pizzakartong i koeket stört mej. Varje gång jag ser den i ögonvrån tror jag att det är min olivliga katt. Kan stå och göra smoergåsar och under loppet av en minut ser jag kattfan i ögonbrån innan jag inser att det är Davves gamla pizzakartong. Det är uppenbart att det här är ett fall för psykologerna. Hej då

Typiskt dumt

Har insett att jag har sådär sjukligt mycket emot att vara till besvär för någon, t ex fråga en lärare om något och samtidigt har jag ett sjukligt behov att få reda på alla detaljer kring en uppgift för att utföra den.

Detta gör att jag just nu har problem att utföra en skoluppgift eftersom jag inte vet exakt hur den ska göras samtidigt som jag inte vill vara till besvär för min lärare. Så nu sitter jag här och får skuldkänslor för att jag inte kommer göra klart uppgiften till imorrn. Jävla skithjärna

Ps. Jag åt kebab idag.

Hej då fans

Nördkväll

Igår plockade jag fram min gamla kärlek igen; Warhammer. Så kul så kul. Warhammer, TV-spel, godis och smarriga cigaretter. Det hade man inte trott om en måndag direkt! Ville bara hålla er uppdaterade om mitt liv som nörd. Puss

<--- Det är kul

<--- Det är jag

Nytt beteendemönster

Har märkt att nu på sistone så måste jag ha justerat vägen jag går från toaletten till datorn. Varje gång jag varit på toa så stöter jag i TVn. Jättekonstigt måste jag säga. Blir väl till att försöka justera tillbaka.

Wish me luck.

Livet utan stabil ekonomi

Igår skulle jag tanka bilen och jag hade på känn att jag kanske inte skulle ha råd att tanka fulltank så jag tankade 20 liter eller så. Kollade kontot idag och ser att jag hade 18000. Tur man har koll.

Så jävus

Somnade i soffan för ovanlighetens skull (händer typ 80% av mina dagar nuförtiden) men glömde dra ner persiennerna så jag vaknade tidigare än vad jag hoppats. Drog till Denny för lite old school lunchande på Pizza city.
Spelade TV-spel nå jevus, också det är väldigt old school och dessutom kul.

Fredagen kommer avslutas hor bror med NHL-spel med 4 vuxna män. Grrrreat.

Ps. jag rakade mej lite konstigt så jag sa fuck it och tog bort allt utom en ful mustasch. Hej då

Misstänkt beteende

Idag efter en snabbvisit på Willys kom jag ut på parkeringen och såg att jag hade lyckats parkerat på handikapparkeringen. Så dumt tänkte jag och gick flinandes fram till bagageluckan för att få in varorna. Nyckeljäveln ville inte funka så jag stod där i kanske 15 sekunder innan jag såg att nån satt dekaler på min bakruta. Vafan är det här tänkte jag innan jag insåg att jag stod och försökte bryta mej in i någon annans bil. Jag gjorde vad som är standard; med mjuka rörelser glida därifrån och be till gud att ingen såg mej under de där 20 sekunderna. När jag satt i min egen bil tänkte jag hur jobbigt det hade varit om det hade suttit nån i den där andra bilen. Jag skrattade för mej själv när jag insåg hur snyggt det hade varit om personen i bilen var handikappad och jag försöker bryta mej in i den.
Åh så jobbigt det hade varit. Hej då. Nu ska jag äta koett och pomms fritts

Ny mat

Efter att ha levt på typ 3 olika frysrätter från typ findus de senaste 9 åren är jag less. Därför är det en otrolig förändrig i min tillvaro nu när det har kommit nya supersmarriga thai-frysmat-grejer till Willys. Dom är äkta goda, inte sådär "dom duger för att vara findus fryskuk" utan dom smakar faktiskt saker. Skitkul hörrni!

Thai-cube heter dom.

Dagar

Träffade Malla igår över en klassisk lyxshake (jordgubbsmak). Vi pratade mest om hur tjock hon är och jag tror jag talar för båda när jag säger att det var ett bra samtalsämne. Hon är snäll hon.

Idag ställde jag klockan på 07. Det enda jag vet är att jag vaknade 07:55 och skolan började 08:15. Matte. Jag har gjort samma misstag typ 22 gånger nu. Att gå på mattelektion nyvaken utan att äta frukost. Jag vet inte varför jag gjorde det idag heller. Det hade varit bättre att stanna hemma och låtsasplugga i 5 minuter innan jag börjar slösurfa mej igenom resten av dan.

Jag var på skolan i 40 minuter, insåg hur tråkigt det var och åkte hem. Varför ska jag behöva ha dåligt samvete? Det ger mej inget att plugga i skolan, det är bara i vägen. Hej då.

Överambitiös

Var nyss på gamla hederliga Willy:s och handlade (1st pepsi max 1.5l, 1st ahlgrens bilar, 1st marborou, 1st limpa och 1 karins lasagne exakt) och väl vid kassan ser jag något ovanligt. Ny kassörska, rätt ung rätt söt, sitter och packar kundernas varor i påsar. Den vanliga proceduren är att kassörskan skeppar iväg varorna längst med bandet och har man tur så brukar dom se till att chipsen inte kommer först och blir mosade av de andra varorna. Men den här tjejen, ny på jobbet, ville väl visa framfötterna och bli den bästa kassörskan i världen så hon la alla varor bredvid sej och samtidigt som hon tog betalt började hon packa ner allt i påsen.

Skulle fan kunna skicka en dagens ros till henne. Gick därifrån med ett leende på läpparna. Mest av förvåning, men ändå.

Hej då team

Heldag hos Larsson/Fahlen

Ja sås.
Efter lite skola drog jag till mina "speciella vänner"; Olle och Erika. Där blev det till en början det vanliga. NHL, Olle som försöker visa nått nytt datorspel som jag inte är intresserad av att se, Erika och Olle som småbråkar om allt onödigt dom kan komma på och allt detta medan jag konstant vräker ur mej opassande kommentarer som i min hjärna är roliga. Jo förresten så ingick självklart och att jag tar på min bror konstant. Gärna i fejjan då jag vet att han hatar det. Hemskt roligt.

Hur som helst så blev det superskoj senare då nån föreslog att vi skulle marängschwizhca så vi drog och köpte nå jevust med marängscahquish-material och kvällen blev en succe.

Jag åt så jävla mycket den dagen. Frukost, pizzalunch, middag, grönsaker+dipp och marängoruzhiws. Gissa om jag sket mycket idag? DET GJORDE JAG.

<-- kanske inte den mest vältagna bilden på mej men jag man ser min lycka.

Min mörka sida

Hej blivande ex-vänner.

Alla ni känner till mej som den godhjärtade killen right?
Nu ska jag berätta om vad som får min mörka sida att ta över. Svaret är telefonförsäljare/sånna där as som står och väntar utanför coop/ica/willys/whatever. Jag tål dom inte. Jag gör allt för att dom ska få en lite sämre dag.

Ta häromdan till exempel. Jag hade just handlat på Willys och på vägen ut ser jag ett par försäljare stå och lura på alla som är på väg ut därifrån. Låtsas inte att ni inte känner igen er. Man är på väg ut och ser dom och tänker för sej själv "ska jag skapa ögonkontakt eller ska jag låtsas att dom inte är där? Men om jag låtsas att dom inte är där så kommer dom ändå veta att jag vet att dom är där men låtsas som ingenting och då blir det ännu mer jobbigt".

Jag vet inte hur man borde göra men den här gången drog jag en snabb blick mot dom och råkade få ögonkontakt med en tjej runt 25-30. Hon i sin försäljarhjärna missuppfattar det här som att jag av nån jävla anledning vill prata med henne och frågar "Får jag kolla på din telefon?". VEM FAN FRÅGAR NÅTT SÅNT? Jag drog ett fittigt flin över hela fejset och sa med hat i tonen "skulle inte tro det" och gled därifrån och jag hörde henne säga "men snäääälla" sådär som bara en snygg tjej kan göra. Tjejer som vet att dom har utseendet på sin sida och kan gulla till sej saker från andra. Dö försäljaravskum dö.

Det kändes bra men som vanligt går jag och tänker i typ 20 minuter efteråt alla coola saker jag kunde sagt istället. Hon hade invandrarbakgrund och jag hade kunnat sagt typ "om en invandrare frågar om den får låna min mobiltelefon så är risken rätt stor att jag inte får tillbaka den så sorry". Men icke.

Sen idag när jag satt och spelade poker så ringer min mobil. Numret ser suspekt ut och jag gissar korrekt när jag antar att det är en försäljare. "Ja hej" säger jag varpå faanskapet svarar "Hej, är det du som står på elavtalet där hemma?". Jag går i hat-mode och svarar korta svar med arg ton. Tränad som hon är vet hon att hon måste prata så jävla fort och mycket att jag inte ska kunna hinna säga "dra åt helvete" men jag lyckas till slut klämma mej in och fråga "eh, öh. Ska du sälja nått eller?". Hon säger att hon bara vill sänka mina kostnader och jag mumlar nått om att jag inte vill sänka utan egentligen höja kostnaden sen inser jag hur korkat sagt det var så jag säger typ "jag orkar inte prata med dej" och allt jag får till svar är ett klick.

Till er telefonförsäljare: Säg att ni är försäljare eller säg att ni vill sälja nått istället för att låtsas som att ni är en kompis som ringer och tipsar om hur jag kan få ner elpriset. Hade ni sagt det hade ni sluppit prata om saker jag inte bryr mej om i 5 minuter innan jag ber er dra åt helvete. Detta ger er mer samtal per timme och därav bättre försäljningsstatistik.

Sist av allt: Jag vet att det är deras jobb och jag vet att dom måste säga vissa saker. Jag vet att det är personer som säkert hatar sitt jobb lika mycket som jag hatar dom. Jag hatar dom inte för vad dom gör, jag hatar dom för sättet dom gör det på. Är det för mycket begärt att dom iaf ska fråga om man har tid att prata?

ps. jag är förkyld och den här dagen är tråkig

Uppdatering

Jag och DaviD LAN.
Vi äter godis.
Vi röker ciggisar.
Vi svettas.
Vi sitter på hemnätverk.
LAN.
Vi spelar HON.
Vi är e-atleter.


Typ sådär ser LANet ut.

Minns in fyllot?

Ja, sås.

Minns ni när jag skjutsade den där alkisen som hade en skadad katt? Jag med.
I förrgår på väg in till Mi hörde jag en bekand röst mumla något. Jag ser mej omkring och får syn på ett halvöppet fönster med en skrynklig fejja stirrandes på mej.

Det var min vän uteliggaren som satt där och tiggde cigg av mej. Sure, vi är ju ändå rätt tajta efter vårat tidigare kattäventyr tänkte jag. När han fått ciggen börjar han prata om att det är blod på golvet och att hans katt är borta. Jag låtsades vara intresserad dum som jag är och han fortsatte tjata. Efter ett tag sa han att jag skulle komma in och kolla på blodet. Dum och svag som jag är vågade jag inte säga nej utan gick in i en uppenbart galen mans lägenhet där det var blod över hela golvet och han var märkbart full.

SKITSMART IDÉ PER!

Väl inne fick jag gå runt och kolla på blodet medan han sa "Katten är borta", "Nånting måste ha hänt" och "Visst är det kattblod det här?". Det var i princip allt han sa i 10 minuter. Om och om och OM OCH OM OCH OM IGEN. Sånt jävla cp. Han skulle ringa polisen också sa han och han ville inte städa bort blodet på golvet så att det kunde användas som bevis för nånting. Till slut fick jag köpa min frihet med att bju på en till cigg och säga "nu tar du en cigg av mej och väntar ett tag, katten kommer säkert tillbaka men nu måste jag gå".

Fittlodis

Ny affärsidé

Hej beundrare, det är jag.

Igår var jag på navet (fråga inte varför) på nattetid och i min ensamhet rökte jag en delicious cigg när jag ser en full grabb fråga nån stackars kvinna en bit ifrån mej om hon hade cigg till övers. Jag såg att han glåmade på mej och min cigarett och jag visste att jag skulle bli hans nästa mål. Snabbtänkt som jag är insåg jag att det här var ett gyllene tillfälle att tjäna pengar. Det finns inga bättre mål för hustling än fulla människor som vill ha cigg.

Jag såg honom närma sej och när han var ca en meter ifrån mej och just skulle öppna munnen så valde jag att visa att jag skulle styra situationen så jag avbröt honom och sa med självsäker ton: "Hur mycket betalar du?" varpå han med sin spritandedräkt sa "hur mycket vill du ha för tre cigg?". Detta var ett tydligt tecken på svaghet och desperation och jag, utan att riktigt hinna tänka efter sa "20 spänn". Borde sagt 25 eller 30 känner jag nu i efterhand. Han godkände dealen, stack ner handen i sin ficka, fick upp några mynt, tappade hälften, snubblade omkring ett tag och försökte få upp dem igen och sa med äkta fylleglädje (ni vet, så där att man inte bryr sej om hur mycket man just betalat för tre cigg, man är bara överlycklig att få röka på fyllan) att jag nog fick lite mer än 20 spänn.

Han irrade iväg och jag tittade på mynten och såg att jag fått 41kr. 3 cigg 41 spänn. Ska fan börja stå på navet med en bunt löscigg och hustla alla röksugna fulla ungar på helgerna.

RSS 2.0