Shoppingspree

Hej team. Det är Per.

Idag var det dags att försöka få tag i några nya outfits så jag släpade med Mi till BIRSTA CITY och gick lös.
Jag tänkte att det skulle vara lättare att visa upp kledurna om ni fick en form av klippdocka av mig istället för att jag klädda på mig allt och tog massa kort.

Så jag tog massa kort och fotoshoppade i nån timme och här är resultatet. DET KANSKE ÄR LITE TRÅKIGT ATT BILDERNA ÄR SÅ USLA SÅ MAN INTE FATTAR VAFAN SAKERNA FÖRESTÄLLER MEN DU FÅR VÄL HELT ENKELT KOMMA HEM TILL MEJ SÅ SKA JAG FAAN MANNIKÄNGA SKITEN UR DOM SÅ DU BLIR NÖJD OM DET SKA VARA EN SÅN JÄVLA BIG DEAL.
Dö.



Mycket nöje!
Ps. jag har större paket än sådär. Bilden är tagen ur dålig vinkel DSDS

Manlig instinkt: en fara för alla

Hej. Idag när jag åkte hem från bror såg jag en bil bakom mig som körde sådär snabbt som folk gör på helgkvällar. Han gasade på och började glida ut för att köra om mig och jag ville såklart visa att jag minsann inte var nån slö pensionär så jag gasade på rätt bra också.

Det var visst en polisbil.

Blev inte stannad men det blev lite awkward när jag stod brevid snutbilen vid ett rödljus 20 sekunder senare

Kul att vara man

I vanlig ordning skriver Aftonfittnegerhoran om hur synd det är om kvinnor överallt och ger blanka fan i det andra könet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/dodsorsakkvinna/article14405836.ab

"Encarnacion, Tatiana och Marlucia dog för att de utmanade en mans behov av makt och kontroll, och en rädsla att förlora denna kontroll. Över hela världen reagerar män, familjer och hela släkter med våld när kvinnan de vill kontrollera opponerar sig eller försöker bryta sig loss."

Förlåt för att jag är född man. Tvugna att generalisera mäns betéende? Skriv något om kvinnors våld mot män för en gångs skull. Skriv hur kvinnor som brukar våld mycket oftare använder vapen och tillhyggen. Men i grund och botten. Skriv inte bara hur synd det  är om ena könet.

--
http://www.aftonbladet.se/nyheter/dodsorsakkvinna/article14406130.ab

"I varje land har de samlat berättelser om kvinnor som drabbats av våld – bara för att de är kvinnor."

I vanlig ordning glömmer man bort att prata om männen. Ingen orkar nämna det dödliga våldet mot män. Ni vet. De där 99.99% som dör i krig/arbetsolyckor till exempel eller de som får kuken avskuren av sin tjej som sedan blir dömd till en mildare dom pga 1. hon är kvinna (kvinnor får kortare straff för samma brott i regel) och 2. hon hade pms (vanlig ursäkt när kvinnor misshandlar/dödar sina män).

Dessa artiklar är diskriminerande för män på samma sätt som man i regel skriver "bland dödsoffren fanns kvinnor och barn" som att det är uppenbart att männens liv är mindre värda (som det har varit genom hela historien). Män har alltid offrat sig för kvinnor. "Kvinnor och barn först". Män har dött så att kvinnor får leva och nu kommer bitterfittor och hävdar att det finns ett mystiskt patriark som gör allt för att gynna män och förtrycka kvinnor.

RIMLIGT. Män går och dör lite överallt hux flux bara för att vi gillar det samtidigt som negerfittfeminister har mage att hävda att vi män diskriminerar kvinnor för att kvinnan inte haft en betydande plats i krig.

--

Dagens jämställdhet går ut på att svartmåla och förtrycka män. Hylla och hjälpa kvinnor och i allmänhet vara så ojämställd man bara kan. All feminism efter 70-talet är djävulens påhitt. Att hävda att kvinnor är förtryckta är sjukt efterblivet.

Feminism = jämställdhet mellan bägge kön genom att bara fokusera på det ena

Ps. kvotering är inte jämställdhet, det är 1. diskriminering för ena parten och 2. något att skämmas över om man fått hjälp utav den. Kvotering sker överallt oavsett om det är lagsatt eller inte.

Jag spottar på allt som har med feminism och låtsasjämställdhet att göra och jag ser ned på er som stödjer det.

Sicken vredestext det blev men det krävs fan också. Jag är arg på riktigt.

Peace.


BigBrother 2012

Nu är det inte många timmar kvar. Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatan så taggad jag är. Hoppas det blir psykoser och självmordsförsök i år igen


Utbilda dig

Sitter och plöjer igenom den mest intressanta dokumentär jag sett på länge. Främst för att jag själv är intresserad av mycket som tas upp. Gener och evolution och lite sanning.

Genusforskning är som vi alla vet ett stort skämt. Ett skämt som Norge nyligen avskaffade, delvis tack vare denna dokumentär. Bara att hålla tummarna att Sveriges ledare inser att allt som har med feminism och genus är ren ondska.

http://genusnytt.wordpress.com/2011/12/03/se-hjernevask-avsloja-genusmyterna/
Lösenord till alla avsnitt är "hjernevask".

Jag har inte sett alla avsnitt men det är jäkligt intressant hittills. Se nått avsnitt eller 7. Gör det nu.

Brist på kledur

Gick igenom alla brallor jag äger och det slutade med att jag fick discarda 7 par jeans. Shortsen jag köpte i sommarn kräver numera skärp och jag äger typ 2 tishor som passar. Vad göra?




Per 25 jordsnurr Nilsson

"Det bästa med facebook är när man fyller år och får låtsas att man har fler vänner än vad man egentligen har" - Per Nilsson.

Idag fyller jag 25år. Då tänker jag såhär: Vad har jag gjort under mina 25 år? Första tanken är att jag inte åstadkommit ett jota men när man tänker efter har jag faktiskt lyckats med några saker. Lyckas = vara en av de bästa i världen.

Lite synd bara att sakerna jag lyckats med inte har någon som helst betydelse för mitt resterande liv hur långt eller kort det nu kommer bli.

---

Blev uppvaktad av mitt entourage idag och de hade med sig marängswiss http://www.facebook.com/groups/285707152133/ så det blev självklart en succe.

Nu väntar finkäk på resturang med familjen. Oh lawd


Mardröm + tjejdröm

Hej det är Per.

Två nätter i rad har jag haft dubbeldrömmar. Både nätterna handlade drömmarna om samma saker
Först drömmer jag att jag rakat mitt skägg (första natten var det min bror som hade rakat av mig skägget när jag sov. I DRÖMMEN ALLTSÅ)
Och den andra drömmen handlar om mitt så kallade EX.

Det måste vara någon form av separationsångest som ligger bakom dessa drömmar.

Hej då

Dagens höjdpunkter

Hittade Die Antwoords nya album Ten$ion på spotify
Fick pengar, tankade bilen och köpte mat och glömde en deodorant på affären
Fick motorstopp
Fyllde på luft i däcken med en buggad luftpåfyllare som var tvungen att fyllas på 8 gånger för att få i luft i 4 däck
Städade (dvs plocka undan 3 tallrikar oh lägga några kalsonger i tvättkorgen samt dammsuga i 30 sekunder)
Malin överraskade med att aktivera sitt facebook-konto igen
Vunnit många inköp på poker
Försökt hjälpa en oteknisk kvinna med datorproblem via fb-chatt. Jag blev less och gav upp.

Imorrn ska jag skjutsa farsan till tågstationen jättetidigt. Det ser jag inte fram emot.

Tänkte att det är dags att jag gjorde ett "dagens outfit"-inlägg så here we go!

Bilen part 2

Far min kom och skulle hjälpa till med att få igång bilen så vi körde ner och började joxxa med faanskapet jag kallar Opel Vectra. Självklart stog vi där i 30 minuter och frös medan bilfan vägrade starta. Vi fick kapitulera och åka hem igen. Förbannade neguhrbil.

Skam den som ger sig. Ska försöka igen lite senare.

ps. JAg fryser och har begränsad känsel i fingrarna + att jag ska åka till birsta snart

Bilen

Min rishög till bil har just nu bestämt sig för att inte starta. Den står på storgatan och bara står där och förstör. Med andra ord är jag just nu bil-lös och dessutom jättepank. Blir nog en händelserik helg detta...

Big brother 2012

Bara ett par veckor kvar nu tills Big brother börjar igen. Nu jävlar är jag peppad. Ska se skiten ur det.

En annan rolig nyhet är att jag fått sprez i ögonlocket igen. Det spasmar omkring lite hela tiden och stör mitt liv.

En tredje rolig nyhet är att jag snittat 5 timmar sömn på natt nu några dar vilket är väldigt lite för mig. Kanske hänger nyhet 2 ihop med nyhet 3.

En fjärde rolig nyhet är att jag är back 250kr på kontot efter en drös spökfakturor anföll mig. Nu måste jag använda de 140kr jag har i enkronor. Sicket jävla projekt.

Tror jag fick med de viktigaste. Over and out /Per da manzizzle

Poker - Januari

Hej vänner och tjejer.

Efter lite upp-och-nerande slutade januari ca 1550€+ vilket är helt okej. En liten grund att bygga på iaf. Hyran kan betalas och mat kan köpas om ca en vecka. Hurra för mig!

Vill bara lite snabbt påminna om att jag fyller år 13e feb så se till att börja planera hur just DU vill uppvakta mig. Skriv gärna in det i almanackan på mobilen så ni inte glömmer bort.

Hej då /Er förevigt - Deader/Dirty_burger/deaderboy/Per Jöran Lennart Nilsson/den där tjocka killen i hörnet

RSS 2.0