Jävla shortstacks

Avslutade just en session. Gick rätt kasst. Spelar så jävla dåligt på prima. Har inte fått nån känsla för klienten än och jag timar ut titt som tätt.
På boss spelade jag bra, men självklart ska shortstackarna ta mina pengar. Har jag vunnit dom två potter jag förlorade mot shortstacks hade jag varit plus idag, men icke. Klart dom ska hitta 3 och 5-outarn hela tiden.

Fick min beställning idag (ps3 och lite grejjer åt päronen)
Drog direkt och hämtade paketet och sen blev det mediamarkt på dirren! Köpte några spel och var megapeppad.
Investerade även i trådlöst internet så jag slipper lite sladdar. Hittills har det krånglat en del. Tog typ en timme innan jag fick det att fungera och sedan har jag blivit disconnectad en gång.
En annan sak som är lite tärd är att när jag testade att maxa hastigheten kom jag bara upp i 4mb/sek istället för dom vanliga 8+
Det gör visserligen inte så mycket men ändå. Lite tråkigt är det ju såklart.

Hur som helst, när jag kom hem med PS3an så märkte jag att det var fel strömsladd (den är beställd från hollan) så det blev en till vända till mediamark aka heaven on earth. Letade efter nån adapter till strömkabeln men det enda jag hittade var något jävla multipack med ca 10 olika adaptrar. Jaja, kostar bara 100 spänn tänkte jag och köpte det.
När jag kom hem inståg jag att ingen av adaptrarna funkade. /end life

Hur man förlorar 5000€ på två dar

Så jävla less nu. Dör inombords.






Hej då poker. typ 3000€+ den här månaden. besvikelse

Långvarad lycka...

2227€- idag. fittspel

Gick rätt kukigt genom hela sessionen, var väl back 1000 innan sista 3 händerna.
AQ vs J9 på QT8-bräda. 3-bettad.
JJ vs QQ på t-hög bräda. 3-bettad.
och den bästa:


Varje jävla bluff blev höjd, och jag bluffar aldrig. Kukspel

Äntligen en bra dag

Är plus ca 2000€ idag. Var länge sen det var en sån dag. Vanligtvis brukar jag plussa några hundringar och sen bli för rädd för att fortsätta. Idag gick i princip allt perfekt. En 1000-pott åt skogen men vad ska man göra med QQ mot AA liksom. EV0 i längden.

Lyckades sova från 20:30 till 00:30. Det förstör dygnet totalt. Nu kommer jag vara vaken aslänge.
Cashade ut från carlospoker igår då handhistoriken inte funkade och det är en rätt stor vinstminskning när jag inte har stats så det var inte lönt det. slutade ca 2000$+ på den sidan på typ 3-4 veckor eller hur lång tid jag nu spelat där. Rätt kasst men vafan det är ju riggat.

En annan intressant sak jag gjort idag var att kolla vilka skojjigheter man kan hitta under badkaret. Det hela började med att Pepsi lyckades putta in sin leksak under badkaret sen satt han och krafsade när medan jag ströp en neger.
Det jag hittade under badkaret var:
1 Kattleksak
11 Toarullar, alltså själva hylsan av kartong.
Det var superspännande att fiska under badkaret så om ni har ett badkar kan ni testa själva!

Såg Tropic(al?) thunder idag med höga förväntningar.
Den var inte så jävla bra som jag hade hoppats. Fnissade en gång under filmen annars var det knappt ett leende på pussrosarna.

Dagens påhitt

Idag fick jag för mej att börja måla warhammer-figurer igen så jag och Davve trog och handlade lite färger osv. Blev väl inte jättemycket målande gjort, men det var just like old times. Såg Horton hears a who eller vad den nu heter. Den var lika dålig som vi väntade oss att den skulle vara.
Efter Horton såg vi Hitman som är en av de få bra filmerna som baserats på spel. Den är faktiskt riktigt bra. Se den om ni inte redan sett den nördar.
Sen såg vi Talladega nights för typ 10e gången det här året men den är fortfarande lika rolig.

Har just sett klart Step brothers och den var jävligt skön. Men å andra sidan, herr Will Ferrell spelar alltid samma roll. Den rollen, som tur är, är klockren så han kommer undan med det. 4 av 5 brödrostar.

Har tankat Tropic thunder och det blir väl morgondagens film. Har hört jävligt mycket bra om den så det ser jag fram emot.

Pokern har gått jävligt segt på senaste dagarna. Lite plus nån dag och lite back nån dag.
Idag började dagen sådär sjukt värdelöst när jag tappar 3 inköp första 10 minuterna. AK vs AK all in på flopp och han hittar runner runner färgen. AK mot set och triss mot kåk.

Lite senare blir jag runner runner färgad igen när jag har KQ på brädan KK7 och möter A7s. 900-pott. hemskt skojjigt.

En sak som verkligen gick åt helvete var blue-ray-spelaren jag köpte. Anledningen till att jag köpte den var för att jag skulle göra den regionsfri så att jag kan se alla trailer park boys dvderna jag beställde från the US of A.
Frågade försäljaren om man kunde göra den regionsfri och han sa att det inte var några problem och gav mej en adress till någon sajt som sysslade med att låsa upp dvd/blue ray-spelare.
Går in på sajten och märker att det inte går. Googlar några timmar för att försäkra mej. Det enda sättet man kan låsa upp den är med en dosa man beställer från ebay. Sagt och gjort så beställde jag den. Mitt i den beställningen gjorde jag adressändring men glömde eftersändning så det tog typ en månad att få dosan.

Nu fick jag dosan för några dagar sen och tro på fan att den inte funkar. Har varit i kontakt med supporten som sålde den och dom fattar inte varför den inte funkar vilket innebär med att jag sitter här med en blue ray-spelare och en PS3a som snart kommer.
Nån som vill köpa en blue-ray-spelare?
Iofs är min köpta spelare bättre än PS3an men vafan. Det lär man inte märka om man inte har två exakt likadana set ups brevid varandra så man kan jämföra.

Något att se fram emot

Fortune poker meddelade för nån vecka sen att dom hade öppnat sin VIP-shop, det innebär att alla vip-poäng jag samlat på mej nu kan användas till roligheter.

Lade just en beställning på följande:
BBQ-set


Dunlop-verktyg


Trädgårdsstol med trädgårdsredskap


PS3 80gig

Extra handkontroll




Roligt när det man handlar gratis va?
Allt utom ps3an blir väl till päronen så dom får lite nya grejjer till stugan att leka med



Pokern idag har gått rätt kasst. Första handen jag spelade förlorade jag ett inköp (top2 par mot färgdrag) sen fortsatte jag och blev all in med färg och hålstege, färg och överkort osv 4 gånger och förlorade alla. Vafan är oddsen på det. 50/50 som förloras 4 gånger i rad. Fick till slut vinna två coin flips.... Mot shortstacks. Hurra...
Den sessionen slutade 2000$- och det kändes väl inte direkt asbra.

Jag och spannis kollade på Broken arrow och jag fick sitta och störa mej hela filmen på att det var ränder på bilden som inte borde vara där och det gick inte att få till på något sätt.
Filmen, som jag inte har sett sedan mellanstadiet, var sådär härligt ologisk som de flesta actionfilmer är.
John travolta får en handgranat sprängd ca 50cm från honom men går därifrån utan en skråma.
Slutfajten är väl också sådär skön när dom slår varandra MINST 30 gånger i fejjan var, sen ett par slag med en kofot i revbenen men ingen verkar bry sej. Dom drar bara nån skön one-liner då och då innan det blir ännu en explosion utan anledning.

Efter filmen blev det en till session som gjorde att jag slutade dagen 50€+
Skönt att inte vara 2000$ back iaf.

Rädslan för poker

Jag har den senaste månaden börjat inse hur rädd jag egentlien är för att spela poker. Jag gruvar mej för att spela och så fort jag vunnit ett inköp vill jag bara sluta spela för att jag är plus.
Eller, jag är inte rädd för att spela poker, jag är bara så sjukt obekväm med summorna. Att vinna eller förlora upp till 45.000kr på en dag är inte något jag har lyckats blivit van än och det stör mej. Resultatet är att jag röker sjukt mycket när jag spelar för att jag blir så nervös.

Men jag har lösningen! När jag spelar på carlospoker (som använder dollar istälelt för euro) så är det inga problem alls. I mina ögon är dollarn inte värd ett skit och därför är jag inte rädd att förlora. Rätt sjukt egentligen hur man fungerar.

Nuförtiden blir det en session på fortunepoker och har jag tur går jag plus. Om jag fortfarande är sugen på att spela så spelar jag då med dollar på carlos och kan spela hur mycket jag nu känner för utan att vara nervös.

Samtidigt, nivån jag spelar på är inte direkt high stakes så jag undrar hur det kommer vara den dag jag spelar på typ nl1000. Det är inte direkt långt borta att jag skulle spela där.

Jaja, senaste dagarna har gått helt okej och jag har plussat lite smått varje dag.
Tog ut 5000€ från pokern i förrgår men det kanske var dumt då euron är värd mer idag än vad den nånsin varit. Tappade några tusenlappar på att ta ut för tidigt :)


Att utvecklas som spelare

Tänkte bara skriva en del om hur jag gjorde för att bli en bättre pokerspelare.
Jag hade en (iaf vad jag trodde) sjuk downswing i början på året som höll på att knäcka mitt psyke totalt. Allt gick fel och jag gulade ett par gånger. Var tvungen att låna pengar till hyran av farsan och det kändes inge bra.
I det läget var jag mer motiverad än någonsin att bli bättre på poker men jag visste inte riktigt hur det skulle gå till.
Allt jag kunde om poker innan dess var vad jag själv lärt mej genom erfarenhet och ett antal pokerböcker. Visst, pokerböcker kan väl vara bra antar jag, men vafan, det är aldrig något konkret man lär sej utan snarare pyttesmå bitar av information som lätts glöms bort och man missar ofta sammanhanget.
Det som gjorde att jag gick från marginellt vinnande till stabilt vinnande i poker var utan tvekan att jag signade upp på stoxpoker.com som är en utav många coachnings-sidor där proffsspelare lägger upp videor på när dom spelar poker online. Sjukt mycket bättre och enklare sätt att lära sej bra poker. Att signa upp där kostade ca 100$ och sedan 20$ per månad. Bästa investeringen jag gjort. Dom 200$ jag betalat till den sidan har gett mej X-antal 100.000kr.

Som sagt, innan det så kände jag mej som en vinnande spelare med otur och samtidigt hade jag inget att gå på. Jag visste inte hur andra spelare spelade exakt eller hur man borde spela pre flop. "hur mycket får man syna pre flopp med ett pocket par" var en typiskt fråga man äntligen fått ett vettigt svar på.
I nuläget har jag avslutat medlemskapet på stoxpoker och istället signat upp på cardrunners.com som i princip är samma sak. Ett par mer kända namn och möjligtvis lite bättre innehåll. Inte ofta jag kollar på coachningsvideor nuförtiden men då och då om det går dåligt ett par dagar i streck kan jag sätta mej ner och glo på en video för att få in pokersuget igen.

Efter att jag blev bra på poker har jag gjort ett försök att sprida min nyvunna kunskap till folk som vill bli bättre och då blir det oftast att vi snackar med varandra på något prat-program samtidigt som en av oss spelar och den andra ställer frågor/kommenterar. Jag har märkt att detta är inte bara bra för personen som blir coachad utan även jag gillar att verkligen sätta mej in i varje hand och försöka utvärdera vad som är mest vinstgivande i olika situationer. Vissa gånger blir det fel och då får man försöka lära sej av misstagen till nästa gång.
Om man sitter för sej själv och spelar 10 bord samtidigt är det lätt att hamna i ett mönster där man går mer på "så här brukar jag göra" än att anpassa sej till situationen.

Over and out

Jag är plus!

Ja, ni läste rätt. Jag är plus! Händer inte ofta nuförtiden känns det som så varje plus-session känns som en gåva från pokergudarna och jag är såklart evigt tacksam för varje euro som hamnar i min rulle.

Ska tips om största fisk-regularen på boss nl200/nl400.
Aktion heter han och är från Norge. Precis som hans nickname påpekar så är han sjukt bluffbenägen och hemskt enkel att slowspela allt mot. Han är dessutom känd för att pusha any two pre flopp. Idiot.

Här har vi ett praktexempel på hur snubben spelar.


Att han synar mitt 3-bet (nötvarning) på floppen är så sjukt korkat. Antagligen sätter han mej på överpar och tänker bluffa alla scare cards eller om han förbättrar. Som jag skrev över så är han enkelt att slowspela mot. Den här brädan är dock ingenting jag vill slowspela på utan position utan jag vill få in mina pengar på flopp.
Förhoppningen med mitt lilla 3-bet på floppen var att han skulle pusha vad han än hade men istället väljer han att syna.
När turn kommer tänker jag bara "YES! han kommer donka bort alla pengar". Sagt och gjort.
En check-syn senare var jag ett inköp rikare.


Har blivit inspirerad att börja öka på min kunskap och vårda min hjärna lite mer än vad jag gjort på senaste tiden så jag var på bokia idag och handlade 4 böcker om psykologi i olika former och den viktigaste boken som handlade om hur man avläser en katts beteénde vilket kan behövas. Mina armar och händer är alltid fulla av rivmärken (när ska jag kunna tattuera mej om jag bli riven hela tiden?). Så förhoppningen är att kunna styra upp katten så han fattar att mina händer inte är hans leksaker.
Ps. Såg på "the dog-whisperer" och där fanns en hund som hette Pepsi precis som min katt. Helt sick.

Problemet med att läsa för mej är att det är inget jag gör "bara för att". Alltså, jag har ingen lässtund utan om jag läser så är det medan jag sitter och krystar på toaletten. Men man är ju från serietidning-på-toan-generationen så vafan. Det ligger i mitt blod att läsa när jag skiter. Att läsa när jag ska sova är uteslutet pga två saker: Ingen nattlampa och det är så mycket mer intressant att glo på nån serie innan man somnar. Dessutom hittar jag aldrig nån bra position att läsa i så jag vrider och vänder på mej hela tiden.

Hur som helst så är tanken att jag ska plöja igenom lite böcker. Har alltid varit ganska dåligt allmänbildad vilket stör mej.
Jag har hög IQ men det skulle jag gärna byta mot kunskapen vissa besitter. Kunskap är mer värt än IQ.
Jag fungerar som så att jag är dålig på det mesta men vissa saker är jag sjukt bra på.

Nu blir det kanska lite coachning åt Martin the man

En hand



Det kändes lite oigenomtänkt att pusha turn där, men det funkade så vad ska man säga.
Jag har ju faktiskt 1 out om han har nöten!
Tankarna gick väl ungefär att han inte borde ha en kung på handen då folk 4-bettar AK och viker alla andra kungar (i 90% av fallen). Kan även tänka mej att han har JJ/TT utan ruter men även då får han jävligt svårt att syna.
AQ med typ ruter Q kan tänkas. Med ruter A får man anta att han pushar. Kan också helt enkelt ha typ 98 med ruter 8 eller en hand å det hållet.

Ville bara visa att jag kan vara sådär häftig som dom bra spelarna och bluffa! Vanligtvis är det väldigt sällan jag drar iväg en stor bluff men då och då händer det.

Rigg.

Det första jag gjorde idag var att dra med spannis ut till birsta och försöka fynda lite. Blev några blue ray-filmer (bl a zombie strippers med jenna jameson) som ska ses framöver hade jag tänkt. Spannis köpte en mp3-spelare och jag blev lite avundsjuk. Försöker ständigt hitta en anledning till att få köpa en ny mp3-spelare själv men faktum är att jag inte behöver det. Tråkigt.




Har inte orkat skriva på nån dag men nu är det väl dags antar jag.
Igår började pokerdagen bra med att jag plussade ett inköp nästan direkt men sen gick exakt allt åt helvete och jag slutade 1400€- efter första sessionen. Lite senare på dagen gjorde jag en hjälteinsats och plussade 1600€ så det blidde en vinst på 200 +rakeback. 200€ är inte direkt mycket pengar i min värld, men samtidigt känns det alltid lika skönt när man vänder vad som ser ut att bli en stor förlustdag och hittar plusset till slut.

Idag körde jag min första session nyäten och nybajsad (med andra ord var allt på topp) och det började bra även denna gång. två snabba inköp gör dagen lite ljusare, men sen råkade jag, i vanlig ordning, ut för ett bad beat maraton.

Förlorade 3 coin flips på raken (den roligaste var 44 mot min AK all in pre med fulla stackar. Regular som synade min push dessutom. Mega EV-).
Fortsatte sedan med att förlora en 150bb all in pre pott med KK mot 88. Han har höjt till 140 och jag pushar ~630 och han hittar syn och drar fyrtal mot mina kungar och jag började svettas av tiltvrede. Även detta en regular, dock en halvdålig sådan. Men även den synen är så sjukt EV- men vafan vet han om det. IQ FISKMÅS!
var ca 1200- i det här läget men vände och slutade sessionen 600+


Passade på att se Batman begins (på blue ray såklart!) igen. Har bara sett den en gång och det var när den släpptes på internet. Den är faktiskt riktigt bra även om det finns en del smådetaljer som stör mej (när han oprovocerat kör över en polisbil med två poliser i med sin "Tank". En liten sväng för att undvika att döda två snutar kanske inte vore så dumt?
The villain i filmen är ball också. den får 4/5 riggdagar av mej.
Längtar som fan tills nya filmen släpps på dvd eller blue ray. Orkar fan inte bio nuförtiden. Vem orkar sitta still i ~2h utan att få röka, fisa eller kissa? Dessutom kan man inte direkt sitta i kallingarna och slappa där. Det enda positiva är ljudet på en bio.

Nu på natten blev det en snabb session på Carlospoker och jag hoppades på att bygga upp rullen lite igen.
Inte så mycket att säga. Ett coin flip vunnet och ett förlorat. 3 hålstegar som satt hjälpte med resultatet.
Fick dessutom gå all in med sämsta handen och vinna. Hade 58 i spader. flopp 742 med 2 spader. All in nmot hans QJ i spader och jag satte hålstegen utan att spadern kom. Halvstacks.

Ännu en dag, ännu en förlust

Så var det dags igen. Dagen började bra med 1000€+ och det var en lättnad med tanke på den stora förlusten dagen innan.
Efter nån timme tänkte jag sätta mej och småspela lite på carlospoker och det gick ju inte så jättebra. Utan att förlora en fullstackad all in så var jag, efter en timmes spel, 2000$-.
2000$ är sjukt mycket för att bara ha förlorat småpotter. Förlorade i princip alla all ins mot semi-shortstacks och jag förstår knappt själv hur jag kunde förlora så mycket på så kort tid utan att kunna sätta fingret på vart pengarna tog vägen.

Det blev en kort session lite senare där jag tog igen 500$.
Dagen slutade på ca 150€- Inte så farligt men vafan. Det vore ju kul att vinna nån gång.

Månadesresultatet ligger på mäktiga 72€-

En hand som var lite rolig igår var följande:
Jag har 85o i BB.
UTG+1 limpar, alla lägger sej och jag checkar.
Floppen kommer 674 som ger mej nöten.
Betar pott på flopp. får syn.
turn J.
Betar pott igen. får syn.
river 7
Betar pott igen. får syn och han muckar.

Jag tänker att han antagligen har en 7a men när jag kollar vad han muckade så ser jag att jag blivit nersynad av K5.
Vad i hela friden?!
Potten blev 270$.

Fucking poker

Jag är så irriterad på pokern nu. Inget funkar och antingen går jag back eller om jag har tur, plus minus noll...
Det värsta är att alla "bad beats" blir så dyra nuförtiden. Igår gick jag 100€ back men om jag vunnit 2 av händerna jag borde (AA mot KK all in pre och nötfärg mot triss som blev kåk) så hade jag varit plus 1700€. 17.000kr mer på 2 händer. Det är tar på psyket när man tänker på sånt.
Förr i tiden var jag sämre på att hantera bad beats, det kunde gå riktigt illa när jag skulle tilta tillbaka pengarna. Började spela riktigt dåligt och förlora mer ända tills jag var helt förstörd i skallen.
Nuförtiden har jag en sundare syn på pokern och jag är väl egentligen ganska van att saker och ting går åt helvete men det är omöjligt att inte bli förbannad. Det gäller bara att hålla tiltandet till ett minimum vilket inte alltid är så lätt.

Det roligaste igår var att förlora AQ mot AQ all in pre. Han lyckades hitta 4 klöver och vann med sin färg.. 800 dollar down the drain.

Nu ska jag dra å köpa cigg, käka frukost och sen grinda tills jag är rik igen

Aj aj aj..

Dagen började som vanligt med en drös bad beats men på något sätt lyckades jag till slut gå break even.
Session nummer två däremot gick åt helvete. Orkar inte skriva alla bad beats nu men det var ett antal.
Spelade också väldigt dåligt till och från. Förtjänade att backa idag men inte så mycket som det nu blev.

ca 2200€ - idag. Inte på något sätt en hemsk dag, men fortfarande ett tråkigt resultat.

En handhistorik kan ni få. Detta är sjukt uselt av min motståndare som jag i övrigt anser som en av dom bättre på min nivå.


Snyggt spelat jävla bajsros

En bild säger hur många ord?




+40€ på en timme btw. Nu är det dags för en till session

Efter 24 öl....

Vill bara citera vad Jesper sa på ventrilo efter vad han hävdar var 24 öl.
"Du andas in 500-lappar och snyter ut 1000-lappar"

Hej då nördar

Tog tillbaka gårdagens förlust

Finns inte så mycket att skriva. har kört 4-5 sessioner och småplussat lite hela på varje. blev 1000€ till slut.
Har ingen handhistorik att diskutera eller något intressant att skriva så detta blir allt.

http://pokerhome.com/Deader/profile

Kass dag idag.

Hej mina internetkompisar idag är jag förbenad.

Körde två sessioner sessioner idag och det var en hel del bad beats. Spelade dock väldigt bra som vanligt hEhE.
Blev rätt överkörd på carlospoker, kan dra några exempel på hur det såg ut.
två set mot set fullstackat. En trebettad KQ på brädan JT2 som möter AJ+färgdrag.
En trebettad QJ där jag pushar på floppen efter ett 2-bet. Floppen ligger KT3. jag pushar som sagt QJ och får syn av AQ som dessutom sätter stegen.
Aja, inget att göra åt. Set-ups och rigg som vanligt.

Eller kanske handen där jag betar pott (ja, pott) flopp och turn med KQ. flopp kommer KT3, turn J, river 6. På rivern betar han halvpott in i mej och visar sen upp T6o.

Eller kanske en trebettad pott där jag har KK. floppen kommer 24T. Han checkar och jag betar. Turn kommer 8. han checkar och jag checkar (inget färgdrag och inga stegdrag. River är A och han betar halvpott. Jag får väl göra ett "crying call" och blir ganska less när han visar upp A7o.

Jaja, skönt att få skriva av sej lite tilt..

Blev lite mer lir

Lirade en till session på ca 45min. Inte så mycket att säga. Slutade typ 100€+ till slut.

En hand som dock var lite rolig på carlospoker (fisk-plejset nr.1). var denna:

Cut off höjer och jag synar med QTs på knappen.
Floppen kommer T72 rainbow. Han gör ett standard c-bet och jag väljer att syna med min mediokra hand.
Turn kommer en 9a vilket inte är ett jättebra kort för min hand men det vore värre med A. K eller J.
Han betar igen och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Lite vekt att lägga topp-par där och jag tänker att om det kommer en J eller 6 på river kan jag bluffa (som backup om jag känner att min hand inte står).
River kommer Q så brädan ligger T729Q och jag har QT. Han betar igen och det finns sjukt många händer han kan värdebetta här som inte slår min hand. T9, AA, KK osv osv. Jag väljer iaf att pusha här med 180 till utöver hans bet.
Han steker ett tag, sen synar han och muckar.

Det roliga med denna hand är att när jag kollar handhistoriken ser jag att han synat mej med K8. Dvs K-hög.
1000$-pott. TY

En hel del plussande

Halloj nerds.
Igår spelade jag 3 sessioner till och vände 750- till ca 7-800+ så det var en fin dag.

Idag har jag spelat 45 minuter på carlospoker och fortunepoker och motståndet fortsätter suga på carlos. Borde egentligen spela där på heltid känns det som, men klienten suger. Timar alltid ut.

Det första som händer på carlos är att jag får in AA pre, får syn av AQ som får färg och vinner. kul.
På fortune tar jag syn på knappen med A3 och får se floppen AK3. givetvis blir det all in mot AK och jag är 500€ fattigare.
Lite senare på carlos blir jag all in med AA ochj denna gång mot AKs. floppen kommer AT4 som ger honom färgdrag+par. Han missar dock färgen och jag plockar hem potten.

Sista handen jag spelade på boss var denna. Försök själva lista ut hur han tänkte. Idiot.


Slutade 641€+ på fortune och 603$+ på carlos. Fint resultat idag igen.

Ny månad, ny rigg...

Hej mina beundrare, idag kände jag mej peppad inför en ny månad och självklart gick allt åt helvete.
Första som händer är att jag förlorar 3 inköp. 2 coin flips och en 25%are som lyckades klonka mot mej.
Inte så jävla kul. Var back 2000€ efter typ 20 minuter, men lyckades jobba tillbaka så jag slutade på ca 750€-

Blir en till session strax. Insåg att jag inte ätit mer än en påse ostbågar på två dar så nu har jag klämt i mej lite käk

RSS 2.0