Inköp

Hej hjärtevänner idag fick jag den goda nyheten att mitt paket hade kommit till posten. Jag susade iväg och plockade upp en sån här

Skitfånigt men asballt på samma gång liksom.

Käkade lunch med Denny i vanlig ordning och sen fick jag snilleblixten att köpa en klorra så vi traskade iväg en snabbis på nån butik i närheten och där köpte jag en sån här


Jag är fläsknöjd med klorran och nu känner jag mej äntligen som en man. En man med pojkaktigt utseende förvisso (har nyss helrakat fejset) men en man none the less.

Hej då mina älskade fans.

Pinsamma gamlingar

Onsdagen började på Dennys balkong med en kebabrulle-brunch, efter det åkte vi till Dennys hus i petersvik med planen att bada.
Det slutade med att vi satt på stolar i poolen så vattnet nådde upp till könsnivå. Pinsamt att vara gammal

Osannolik dag

Vaknar runt 12 och solen skiner. Dags för äventyr tänkte jag då och gick och bajsade.

Käkade frukost på MAX med Davve idag. Lyxshake till frulle är så jävla overkill egentligen men man kör på rutin.

Lite senare drog jag och min bror till herr morfar AKA Stig Larsson och började renovera en flaggstång i hettan. Vi var klara med fas 1 runt klockan 20:00. Kanske måste vi tillbaka och måla lite mer på skiten imorrn

Efter att ha varit utanför min lägenhet såhär länge brukar jag vanligtvis ge upp men idag fick jag för mej att jag skulle följa med ut i skogshelvetet med mina idiotkompisar som tycker friluftsliv är nått man sysslar med.
Blev upphämtat av Denny och vi körde ut i skogen på nå jävla u-lands-vägar och började söka efter nån jävla klippa dom skulle klättra på.
Vem fan klättrar år 2011 liksom???
Mi och Denny traskade på medan jag och sanna flåsade omkring ca 20 meter bakom dom. Det jobbiga var egentligen inte det fysiska utan det jobbiga var de 300.000.000 myggdjur som anföll oss konstant. DJURJÄVLAR nu är jag biten över hela jävla kroppen.
Hur som helst insåg nog våra klättervänner också hur jävla usel idén var så bi begav oss mot bilen igen. Vid det här laget fick jag smaka på några vindruvor och vips så var jag på gott humör igen.

Vi fick för oss att åka till Norra berget av nån anledning så vi gled iväg och åter igen skulle vi traska omkring i skog och mark men den här gången var jag efter mitt vindruverus på lite bättre humör och kvällen slutade helt okej.

Jag har fan svettats non-stop idag. Från att jag vaknade och bajsade (ja, jag svettas när jag bajsar) tills att jag kom hem helt utmattad och nog fan skulle jag styrketräna lite så fort jag kom innanför dörren.

Avslutar med att säga att jag idag har tagit årets mest behövda dusch. Det är iofs inga problem, jag luktar ju aldrig svett ändå tack vare mina übergener).

Midsommarbilder








Hälsosamt

Idag fick jag äntligen sova ut efter gårdagens fyllesömn (sova 3 timmar och vakna full).
Jag har enbart ätit chilinötter idag (dom står brevid datorn så det blev lättast så) och nu är jag utmattad.
Mina alternativ: 1. Fixa mat och bli pigg eller 2. Sova.
Jag väljer nr2.

Bajsstatus idag: Har bajsat två gånger. Överväger en tredje.

God natt världen. Syns om ett par timmar

Dagen efter stormen


Det kanske låter godt?

Här är Olle. Olle är glad.

Igår låg jag och försökte sova när jag fick ett samtal av Ollebolle där han lockar mej med marängsviss. Som ni alla vet är marängsviss min fabbos-mat i hela världen så jag var tvungen att komma.
MUMMA!
Såg nån seg dystopi-film och spelade nått cp-frågespel med två kvinnor som fuskade vid varje tillfälle.

Midsommar 2011 bitch

Började efter ett par timmars fördröjning (ovanligt Denny) hemma hos mej med Jag, Denny, Sanna, Mi, Tobias och nån jävel vid namn Sara.
Per Nilsson införde mobil-banlysning som höll 30 sekunder sen blev det smartphone-party + adhd-Per.

Efter att vi blivit någolunda runda under fossingarna traskade vi iväg till Dennys rikemanshus i Sundsvalls Danderyd aka Petersvik. Vägen var lång och fylld med uppförsbackar så jag gick som vanligt och gapade om att jag aldrig gått så långt i hela mitt liv.
Utmattad och svettig kom vi fram till partajjet där ett gäng nördar stod utan tröja och ett tag trodde jag att vi hamnat i Timrå.

Sammanfattning:
Nån tjej trodde jag var bög.
Jag drog på mej en fotbollsskada på benet så idag har jag vrålont.
Jag drog på mej nån skada i nån ryggmuskel så idag har jag vrålont.
Malin och Patte kom förbi en sväng med Pattes bror och nån snubbe som såg ut att heta Reine.
Patte hittade en glaskula av något slag som han trodde var en studsboll så han kastade den i golvet relativt hårt.
Vi badade jacuzzi. 5 pers i en jacuzzi gjord för två. Hemskt många kroppar i omlopp alltså.
Bastade i typ 20 sekunder.
Spelade pingis i typ 2 minuter.
Åt korv med bröd.
Sprang omkring i blöta kläder hela kvällen.
Denny tappade bort cigg, tändare, sprit och förståndet.

Bilder kommer senare

Det var sommar idag

Blev en dag hos denny som avrundades med film.
Inte vilket film som helst utan denna: http://www.imdb.com/title/tt1680138/ Kanske inte världens bästa film med den var definitivt den sämsta.


En kompis berättade att....

...han hade onanerat och mitt i akten fick han för sej att springa och hämta telefonen men olyckan var framme; han hade trasslat in sladden till hörlurarna kring penis och rev därmed ner mus, tangentbord och dyrhörlurarna i golvet.

Han skäms så jag kan inte berätta vem det var

Film och ät-dag

Jag och Sanna drog till Denny och åt. Sen åkte vi till alnö och åt kakor. Sen åkte vi till Denny och åt chips och pizza.
Vi lyckades se Sucker punch, American history X och den superduper dåliga Eight legged freaks.

Allt som allt en bra dag med mycket mat till mej.

Rädd

Hej jag är som vi alla vet urfattig och idag fick jag hyra. 10 papp ska alltså bort. Adjö pengar. Har inte vågat öppna brevet än men vi får se om jag törs senare.

Per nilsson, fjädervikt.

Väger nu 99.6kg och jag har äntligen fått äta efter gårdagens självsvält.

Ondndsnag

Var ner på stan och handlade nya linser idag (drog några superroliga skämt till kassörskan och jag tror hon vill ha mej).
När jag väl skulle sätta in linserna insåg jag att jag fått två linser i varje förpackning dvs 4 sammanlagt (2+2 alltså).
Detta är helt sjukt och för mej är det ofattbart. Jag funderar på att göra någon rolig t-shirt design på ämnet.

Sanna kom förbi och hängde en strut idag. Vi glodde på film och hon tvingade mej att visa henne en hand poker. Sagt och gjort kostade hon mej idag 500kr. Inget ovanligt direkt men ibland vore det roligt med billiga kompisar.

Tror jag ska återuppta bantningen tills jag väger tvåsiffrigt (0.2kg kvar) så för att slippa banta har jag idag kört på taktiken att äta skitlite och sen vara hungrig resten av dagen. Får hoppas på tvåsiffrigt imorrn annar lär jag väl inte äta då heller.

Förresten tror jag att jag har fått aids eller cancer eller nått. Det enda jag proppar in i kroppen är chips, snabbmat och öl och går ändå ner i vikt (förlåt alla som suger på att gå ner i vikt).


Världens bästa möte

Nyvaken och hungrig drog jag iväg till Willys för att handla proviant.
Efter att jag hade betalat så såg jag min brors tjejs syster + mamma stå i en annan kassa. Dags för lite artighetshälsningar osv tänkte jag och sa hej, pratade ett tag sa adjö och begav mej... trodde jag.

Nu när min hjärna fungerar igen spelade jag upp samtalet igen i huvudet. Det gick lite mer såhär:
-Men heeej Maria
(svarar nånting)
-Jasså ni har hittat till korsta
(svarar nånting om nån nyckel)
-mumlar något
sen snubblar jag därifrån utan att säga hej då.

Jag är kung.

En annan rolig sak idag är att jag bajsde på 4 minuter (rekordvarning?)

Jag är, därför finns jag

Alkokväll i fredags med fina människor och Tobbe.
På lördagen var jag hos Denny för ovanlighetens skull. Det enda intressanta som hände var att jag fick gå en walk of shame förbi pizza city när vi skulle äta på divan som ligger vägg i vägg. Som ni alla vet är jag och Denny stammisar på pizza city så det blev väldigt pinsamt när en av pizzabagarna satt och stirrade på mej när jag gick förbi.

Idag fick jag inte vara med Denny så jag åkte på IKEA med Brolle och Erikon. IKEA är fan helvetet på jorden. Speciellt när snubben i kassan  är praktikant och inte fattar nånting. Det hela slutade med att jag fick stå och högläsa siffror från ett presentkort 4 gånger (han lyckades slå in fel siffror de första 3 gångerna) innan det till slut lyckades. Stunden senare insåg vi att han hade slagit in samma vara 3 gånger så vi betalade 200kr för mycket.
Praktikanthuvve.

Nu blire ostbågar och en återvändo till mitt gamla jag framför datorn.
God natt så länge

Still standing tall

Krogen igår. Tråkigt. Uteservering igår. Kul.
Idag vaknade jag 07 och fick 3 timmars stadig sömn och i vanlig ordning vaknar man fortfarande full. Perfekt start på dagen.

Jo förresten. Jag fick parkeringsböter idag. För er som är trogna vänner så vet ni att jag aldrig betalat för att parkera i mitt liv och fram tills nu har jag varit untouchable eller "above the law" som många kallat mej och nu tror ni såklart att jag inte  är det längre... MEN ICKE! För såhär var det: Det var faktiskt Denny som körde min bil till parkeringen och dessutom därifrån. Så egentligen fick Denny böter och inte jag (även om jag måste betala men det hör inte till saken).
Med andra ord överlistade jag lapplisorna ännu en gång.

PEACE!

Onsdag


Frulle hos denny


Findricka på stan


Fuldenny på daltons

Per - The mastermind

Kände att det var dags att skriva ner min favorithistoria i text.
Det hände när jag var runt 6 kanske.
Jag kom hem från skola/dagis och var jättebajsnödig så jag rusade in på toaletten, satt mej ner och klämde ut en korv. Ett par sekunder senare insåg jag att jag glömt fälla upp toalocket så jag funderade lite raskt hur jag skulle lösa situationen.
Lösningen var enkel, jag fällde helt enkelt upp toalocket mot toaryggen lite snyggt så bajset hamnade mellan... Lite som häftmassa.
Jag gick därifrån nöjd med min plan och tänkte inte mer på det tills lite senare när min pappa upptäckt bajset och frågade vem som gjort det (min bror eller jag). Jag förnekade det såklart stenhårt och jag är säker på att jag kom undan med dådet.


Stugkatt

Svängde ut till stugan idag igen men denna gång med en twist. Jag tog med katta.
Inte så mycket att säga om dagen annars.
Jo förresten, jag körde nästan på en katt idag men jag missade. Hej då

Lennart Nilsson 85 år.

Ja, du läste rätt. Min farfar fyllde 85 och han firades ute i stugan på alnö. Fläskmycke vrålmat plus diverse semesteraktiviteter (frisbee, boccia, krocket och lite annat).

Nedmonterade halva bilen och fixade hastighetsmätaren så nu kan jag äntligen se hur snabbt jag kör igen. Förut har den slutat fungera efter 42km/h och börjat först efter ca 80 så jag har kört i blindo 43-79km/h ett bra tag. Enda nackdelen med pillandet är att nu kommer ett klickande ljud från hastighetsmätaren konstant så nu måste väl den skiten lösas också.

Skulle se fotboll men somnade i soffan efter en timme eller så, vaknade runt tolv på natten och åt en popcornmiddag.

Adjö

Godisvrål

Som ni alla vet är jag en chips-kille men då och då får jag för mej att köpa lösviktsgodis.
När jag väl står där och ska välja godis så är det egentligen inget jag tycker ser gott ut utan jag tar det som ser dugligt ut.
Ni förstår, är man tjock så spelar det ingen roll om man egentligen inte tycker om godis. Är det onyttigt så äter man det ändå.

Okej hej då

Denny

Det här är denny


Som ni ser härstammar Denny från indien.

Denny är den sortens person som misslyckas med det mesta han gör så jag tillägnar ett blogginlägg till hans ära.

Denny gillar alkohol och baguetter kan vi säga.

En gång när vi skulle på krogen blev Denny laserfull och spydde klockan 20:00 Ca 30 minuter efter att vi korkat upp. Det blev ingen krog.
En gång när denny var full klockan 20:00 spydde han över hela sin toalett. Det är fortfarande röda fläckar från hans rödvinsspya.
En gång var Denny i amsterdam och käkade baguetter med några e-vänner. När han kom hem berättade han en historia där en av hans e-vänner trillat i en å. Efter en vecka av skuldkänslor erkände han att det var han själv som ramlat i ån.
En gång när denny skulle hem från amsterdam missade han flyget och när han väl var på arlanda blev han fast i ett garage ett bra tag.
En gång åt denny en baguette innan han gick på krogen. När Denny kom hem kräktes han och diarrebajsade samtidigt. Svarta-håls-teorin motbevisad.
En gång när Dennys mamma hade varit snäll och hängt mat på hans ytterdörrshandtag hade någon stulit maten när Denny väl kom hem.
En gång när vi frågade Denny om det hette en eller ett kniv svarade han snabbt "Ett kniv"
En gång när Denny hade en tvättmaskin visste han inte hur den fungerade så han använde den aldrig utan gick till tvättstugan istället

Det finns många fler historier om Dennys liv. Dom kanske kommer vid ett annat tillfälle. Tills vidare bjuder jag på två nytagna bilder på hur Denny kan se ut en vanlig dag i hans liv.


Denny är jätterolig

RSS 2.0