November resultat

Nu är november avklarad. Mina 60 timmar poker är avklarade och jag låtsas kunna andas ut (tills imorrn).
Resultatet är en klar förbättring sen förra månaden då jag vann ca 50€ eller vad det nu landade på.

Eftersom jag inte spelade nått igår fick jag köra ett 4-timmarspass idag men det är inga problem så länge man har nått att "titta" på under tiden. I det här fallet blev det lite starcraft och lite The walking dead. Jag hade dessutom laddad upp med ett par red bull för att jag inte skulle somna för 3e gånger idag.

Resultat november:
Month:November
€3,579.00
60 h 14 min
€59.42/h

Jag räknar med rakeback på 1900-2000€ så sammanlagt vunna stålars kommer landa på ca 5500€. Väl behövliga pengar.

Måste fundera på hur jag ska göra i december. Om jag ska fortsätta med 2 timmar per dag, vilket är rätt rimligt och lättgjort eller om jag ska öka till 3h för att tjäna mer pengar och bli bättre på poker. Problemet är att jag redan är lite småtrött på pokern vissa dagar och missar man en dag skulle jag då vara tvungen att spela 6 timmar nästa dag och det är ganska saftigt. Det är ju inte direkt så jag har helgerna lediga heller och snart kommer jul som kommer ta upp en dags "arbete".
Som ni ser är det väldigt slitigt det här med poker.

Återkommer med min plan för december. Adjö


Hur gör man för att inte sova?

När jag är trött sover jag. Jag förstår inte hur folk kan bara fortsätta vara vakna när dom är trötta.
Detta har resulterat i att jag senaste veckan har sovit tre gånger om dan i 3 timmars-pass och detta i sin tur leder till att jag är konstant trött och trasig.

Har ätit ca 200 apelsiner senaste dagarna och hoppats att nått i livet skulle bli bättre av det men icke.

Är en timme efter i pokerspel den här månaden så jag får väl spela 3 timmar imorrn såvida jag inte sover konstant.

För er som spelar HoN så har jag något smarrig för er, nämligen en bild.

Finn ett fel

Länge sen nu

Hej vänner, jag vet att det var längesen jag skrev något vettigt och att alla mina fans förmodligt övergett mej men jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva.

Att sitta och skriva vad jag gör varje dag blir nog rätt enformigt efter ett tag.
Ett exempel skulle kunna se ut såhär:

Kl 13:22 vaknar och sätter mej vid datorn.
Kl 06:52 Lägger mej.

Jag känner mej drabbad av den klassiska vinterdepressionen och jag är tillbaka på ruta ett i psyket. Att gå utanför dörren är jobbigare än någonsin.

Pokern känns fortfarande bra och jag spelar mina två timmar per dag utan några större problem.
Just nu ligger jag på 3500€+ och förväntar mej en rakeback på 1500-2000€ så det blir en fin månad.

Har några små funderingar på att i första veckan av december försöka hitta nått plejs att kalla "kontor". Bara som ett test skulle jag vilja ha nån form av rutin där jag vaknar en viss tid, åker till "jobbet", och spelar poker i 6-8 timmar för att sen åka hem och ha fritid. Vettefan hur det ska gå till men det vore intressant.

Vem är jag?

Jag har tappat min själ, min identitet och min otroliga karisma. Varför? Jo för att jag har rakat bort min mustasch.
Jag känner mej naken och blottad. Utsatt kanske också passar in. Det känns som att alla klär på mej en mustasch med sina blickar.

Hur som helst så har jag fortsatt mitt pokerprogram med 2 timmar poker om dagen. Nemas problemas. Ibland blir jag wild and crazy och spelar för att det är kul dessutom.

Den här månaden ser ut att bli snäppat bättre än förra då jag bara tjänade en 10-årings veckopeng då.
Nu tjänar jag pengar som en vuxen man. En mustaschlös man förvisso, men det finns ändå nån form av stolthet som börjar komma tillbaka inom mej.

Jag är verkligen beroende. Beroende av kvinnor? Nej, självklart inte. Jag är beroende av tv-serier. Jag "följer" säkert 20 serier men det är i princip bara 2-4 serier som jag verkligen tittar på. Resten har jag bara igång i bakgrunden medan jag kanske spelar poker, målar eller gör vafan som helst.
Jag lyssnar på tv-serier 90% av tiden. Jag är rätt skadad med andra ord.
Dessutom finns det vissa serier där jag sett alla avsnitt (över 100 ibland) 15 gånger. Eller som med Trailer park boys, 50 gånger.
Snälla hjälp mej ur det här. Det är jag som är offret här

Galenskap

Satt och jobbade in lite flex-tid nu på natten och min näst intill löjliga medrigg fortsätter. 6 raka plus-sessioner men nu känner jag att pokergudarna har fått nog.

Jag blir all in med AA och är såklart jätteglad. Mindre glad blir jag när jag ser att min motståndare också har AA och inte nog med det. Han vinner med färg också. Galenskap säger jag. GALENSKAP.

Min katt fick ett cp-ryck mitt i sessionen så jag var tvungen att småsparka på honom ett tag sen får jag helt enkelt gå afk på alla bord (det kostade nog sammanlagt 200 spänn) för att stänga in honom på toaletten. Men kattfaan hajjar ju nada. Han springer ut direkt efter att jag satt ner honom typ 6 gånger och jag blir svettig av att gå så många meter på så kort tid.
Min katt har fan downs och jag har en sån hatkärlek till honom.

Just nu ser november ut såhär:
Month:November
€2,863.00
17 h 25 min
€164.38/h

Och jämfört med oktober så är det rätt positivt:
Month:October
€285.00
37 h 49 min
€7.54/h

Senaste tusen dagarna

Yo mad dawgs

I lördags försvann min stolthet. Jag är nu en bruten man.
Jag förlorade i livepoker mot en irl-fisk vid namn Pattis. Jag har inget mer att leva för.

Pokern har gått bra senaste dagarna och jag har lirat dom två timmar per dag som jag har satt som mål.
Just nu är jag 1300€ upp vilket är ca 90€/g.

Har en superbra dygnsrytm nu, klockan är 06 och jag har nog några timmar kvar till sovdags. Det största problemet med detta är att folk ringer och väcker mej hela tiden så jag får aldrig sova ut. Jättetråkigt för alla inblandade.


Måndag

Nu jävlar har jag varit aktiv. Jag har ätit, duschat, spelat poker och spelat world of tanks.
World of tanks är kul men jag måste spela med trattaslen som gillar att stå still och inte göra något för evigt och evigt och det gör mej besviken.

Pokern i två timmar slutade 200 back. Standardsession. Inget händer i två timmar och man förlorar lite på blindsen. No big deal.

Var en hand som jag störde mej på


Hela handen kändes så skum. Har svårt att sätta honom på nått i stil med 45suited. Är väldigt säker på att jag var slagen men frågan är av vad. Skulle vara A4,A5 eller A6 då. Kändes tugnt att folda iaf.

Fick nån form av tullavgift idag på 700 spänn och jag i min ovuxenhet visste knappt hur man skulle betala en räkning utan ocr-nummer men förhoppningsvis blev det rätt.

Jo förresten, drömde för nån dag sen att jag fick betala parkeringsböter och jag var så förkrossad över att min winning-streak mot lapplisorna var över så när jag väl vaknade och insåg att det var en dröm skrek jag YESSSS!
The cops cant touch me

Nu har jag inget att göra så jag lär väl gå och lägga mej. Adjö vakenhet

Oktober avklarad

Så, första månaden tillbaka på gamla jobbet avklarad kan man säga.
Resultatet för månaden blev såhär:

October
€285.00
37 h 49 min
€7.54/h

Rakeback kommer förmodligen landa på 1400-1500€ så jag överlever.

Nu i november ska jag faan spela 60h. Att uppskattningsvis få 30.000kr i rakeback låter inte fy skam liksom. Dags att börja tänka med plånboken istället för hippien inom mej.


Peace

RSS 2.0