Rolig historia

När jag hade spanska i högstadiet hade vi ett prov och längst ner på papperet ritade jag en bild på en apa med en pil där det stod Dawda (en neger i min klass).
Min spansklärarare tog sej tid att skriva "fin bild" längst ner på papperet brevid apan.

I övrigt har jag en sån där jobbig dag med känslor och annat fjant. Hoppas på att vara samma gamla robot imorrn så jag slipper detta

KattdräparN^

Idag blev Pepsi-katt avlivad. Livet blev så mycket lättare nu

Skoj med morgonaktiviteter

Hej kära dagbok. Idag blev jag väckt av min bror Olle som ringde och frågade om jag ville dra till Birsta för att handla kledur. Min julklapp var nämligen att han och jag skulle handla lite kledur som han skulle betala.
Det tog några månader men till slut blev det gjort.
Blev ett par skjortor och ett par fula shorts.

Hur som helst så är det så himla tråkigt på Birsta och speciellt när man sovit 5 timmar och inte ätit frulle.

Imorrn ska jag avliva Pepsi-katt. Ser fram emot ett liv utan hår på kläderna.

Kanotäventyr 2011 bitches

Efter mycket fram och tillbakande i planeringen blev jag i slutändan tvingad att följa med och paddla kanot trots alla regnprognoser.

Jag kommer hänvisa till något jag kallar "Per går utanför dörren problem" eller PGUDP.

PGUDP nr1: Kvällen innan färden skulle jag i vanlig ordning köra lite hantlar och just den här dagen gjorde jag nått bugg med ryggen så det drog till en aning. Tänkte inte mer på det men när vi väl skulle börja bära kanoterna fick jag jätteont.

PGUDP nr2: När Per (och kanotens andre pilot) ska paddla kanot i tre dar så tar man sej inte tid att lära sej styra faanskapet utan istället sicksackar man över hela jävla ån.

PGUDP nr3: Jag tyckte det var skittråkigt att packa allting jättenoga så när vi skulle paddla sista biten till en liten ö där vi skulle slå upp tältet så packade inte jag ner mitt i anti-regn-påsar utan jag slängde i skiten i kanoten bara. Resultat: Årets fetaste jävla regnhelvete drar in och gör att i princip all min packning och alla mina kläder blir dyngsura.

För att sammanfatta äventyret så var det faktiskt jävligt nice första timmarna innan tsunamin kom. Efter det småregnade det förevigt och vi var tvugna att ge upp.




På sista bilden försökte jag blanda in allt coolt jag kunde hitta samtidigt. Notera knivslidan (HAHA JAG SKREV SLIDA) i fickan och att jag håller kniven åt fel håll.

Hej då

Torsdag summering

Vi i det coola BFFS drog ut till min stuga runt lunch för en dag av skoj.
Skoj blev det, men kanske inte så mycket som jag önskat.
Chrilles drinkar drog upp stämningen men mest av allt var det min cowboyhatt som fick folk att hurra av glädje.

Höjdpunkten för mej var nattdoppet i det superkalla vattnet. Uppiggande nå jevus.

Min fabbosak att skriva om är misslyckanden men jag tror fan inte det var nån som gjorde nått dumt...

Tror jag låter några bilder avsluta inlägget.




Dagen D

Nu ska jag dra å paddla kanot och det kan bli min död. Så som mina sista ord säger jag följande: Varsågod för allt jag gjort för er.

Dagen efter

Efter gårdagens försök till att spela fotboll har jag idag följande skador:

Sträckning i ljumsken, nån skada på en sena i knävecket, skrubbade knän, ont halva överkroppen och det bästa av allt var när jag imorse vaknade, klev upp ur sängen, kände hur det drog till i knävecket varpå jag ramlade, snubblar upp, går till köket och slår sönder lilltån i en dörröppning så det började blöda under nageln.

Feels good to be alive

Aktivitetsdag

Efter lång planering och fyra timmars sömn klev jag upp runt 09 idag. Ca en och en halv timme senare hämtar Denny och Mi upp mej och Sanna och lite senare hoppar Påven in i bilen.
5 pers i en liten bil med en stor Per i baksätet blev en trång historia men i slutändan blev det en skön dag.

Planen var att hänga på töntarna Denny och Mi när dom skulla "klättra" ute i Bergafjärden. Efter typ 21 timmar med bil i en skog hittade vi till slut fel och åkte därifrån. Våran picnic som vi tänkte äta i solen på något mysigt ställe åts istället i bilen medan det spöregnade utanför.
10 minuter senare och det kommer hagel i ärtstorlek.

Vi drog iväg till någon nöjeshall där 3 av fyra "spel" var trasiga och vi blev blåsta på lite pengar.

Dagens sista 9 timmar spenderades hos Denny med film, mat, roliga timmen och lite träning på pilatesboll men bäst av allt var när vi spelade fotboll på en gräsmatta i bostadsområdet. Detta gjordes såklart med en öl i handen och en cigg i käften. Några trasiga muskler och senor senare var vi hos Denny igen och han skulle visa upp ett klassiskt gitarr-glid (ni vet när man glider på knäna med en gitarr i händerna) som slutade i katastrof. Denny lyckades nämligen dra årets fetaste sträckning i låret och haltade resten av kvällen.

Adjö blogg och sorry för wall of text

Neger

Har bara chillat ett par dagar. Sol nå jevus och episk evighets-svettningar.
Igår hände en rolig sak. En full Sanna ville komma och dela på en cigg. Hon var utanför mej så jag gick ner till parkeringen och skulle möta henne.
Jag stod där och väntade runt 10 minuter medan jag försökte ringa henne och se vart hon tagit vägen.
Efter ett bra tag ringer hon och frågar varför jag tar sån lång tid på mej. Då hade fulljäveln satt sej utanför huset ovanför mitt och pratat i telefonen (var upptaget när jag ringde henne).
Snyggt.

Var en sväng på Birsta med kryckmongot Chrille. Birsta är fan Sundsvalls Auswitch. Speciellt med 25 gradig svetta (svett och hetta blandat).
Det avrundades dock med thai-käk på uteservering så jag är nöjd över dagen fram tills.....

....Att det återigen är det nån jävla negerdownswing som spökar och jag lyckades bräcka rekordet jag satte för några dagar sen. 8 inköp blev det denna gång sen började pokerklienten krascha och jag blev arg.


Mja



Varför måste jag alltid se ut såhär när jag äter...?



Chrille hälsar förresten

Tråkig pokerdag

Måste få ventilera

Spelade en stund mitt på dagen och det började i katastrof. 6 förlorade inköp på en timme. 1 av inköpen var mitt eget fel, resten var otur.
Jag kämpade på ett bra tag och slutade till slut 40+. Enorm lättnad...

Nu lirade jag lite mer på kvällskvisten och hur gick det? Jo, jag förlorade 7.5 inköp där 7.5 inköp var otur och den här gången orkade jag inte kämpa tillbaka skiten. Jag förlorade varenda all-in.
Det första jag gjorde var att förlora 2st KK vs AK. Efter det förlorade jag 2st AK vs KK. Sen 2st KK vs AA och till sist förlorade jag 3 coin flips.
Enda anledningen att jag inte är mer back är att jag är så jävla bra på poker.

Tur att jag lirar på så låg nivå annars hade det här kunnat blivit en dyr dag. Oavsett är de 4 timmar jag spelat idag på min top5 värsta downswing-timmar någonsin.

Adjö

Reichübersturmführervakttant

Varför finns det alltid nån kärring som springer omkring och leker polis i varje jävla bostadsområde?
Nån självutnämd sate som orkar ta tid ur sin dag för att gå och se till att alla bilar har parkeringstillstånd och att volymen inte är för hög klockan 12:00 på en onsdag.

Är det så att när kvinnor blir gamla så aktiveras någon fürhrer-gen i kärringarna som får dom att bli maktberoende måntro?


Regnjävelsfredag

Denny och jag drog iväg en sväng för att käka kinabuffé. Som förväntat av oss anlände vi typ 10 minuter innan buffén "stängde" så kineskvinnan försökte fråga vad vi ville ha (det var slut på vissa rätter) men vi förstod inte ett ord av hennes kines-svenska så det slutade med att Denny fick en jävla massa extramat.
Inte illa tänkte vi ända tills kvinnokinesen sa att om vi inte åt upp skulle vi få betala extra.
Jag åt upp min mat men Denny som fick en i princip 3 portioner mat klarade inte av den utan i skam gömde han det han inte orkade äta upp under en servett.

Just när jag ätit klart vrålade kinesen ännu en gång nånting i stil med "FENG SHWENG BIIIIL" jag såg ut som ett frågetecken och hon försökte igen "SKUNG FLUNG BIIIIL".
En annan gäst på restaurangen fick översätta och till slut fattade jag att det var en lapplisa som pillade på min bil.

Jag gjorde några kraft-moves och i princip flög ut på gatan för att sedan spurta bort mot bil + lappjävel.
I verkligheten lufsade jag ut genom dörren sen älgade jag iväg i segt tempo med ena handen på bältet för att hålla upp byxorna.
Tänk er att ni nyss ätit hundra kilo kina-buffe och sen ska springa iväg (lägg till att ni väger 100kg, inte motionerat på 10 år och rökt 10.000 cigaretter). Jättetråkigt med andra ord men jag charmade lapp-personen och som förväntat undvek jag böter.
Still above the law

Lite senare drog vi till sjukhuset för att hälsa på Chrille som lyckats bryta ryggen.
Väl på sjukhuset träffade vi Lillen och nån annan dam. Dom gjorde något hemligt test och vi vågade inte fråga efter en mer detaljerad anledning.
Väl hos Chrille satt vi och snackade nån timme innan vi drog iväg och tro på fan Lillen fortfarande satt där när vi kom ner.
Trevligt att se hennes fejs ibland också liksom.

RSS 2.0