Ännu en upplevelse

På mitt nya gym står två squat-racks riktade mot varandra vilket innebär att man stirrar på personen mitt-emot medan man tränar vissa övningar.

Idag stod en tjej framför mig och jag använde mig av den klassiska taktiken att låsa ögonen på en punkt och stirra dit. Problemet var att den här punkten visade sig vara exakt i hennes skrev när hon var i bottenposition på sitt benböj.

Det var fan riktigt jobbigt och jag vet att hon vet.

Jag är tillbaka

Hej. Kom på att jag glömde berätta om en grej. Jag hade "labb" med datavetenskapen idag. Vi samlades i en sal med en bunt datorer och skulle skriva en rapport. Jag sitter vid datorn bredvid läraren och får inte igång skärmen. Jag försöker ganska länge innan han, efter att ha sett mina försök i periferin, smyger sig fram och stoppar i strömsladden. Hej då igen

Vardagsuppdatering

Hej bloggen. Idag är det måndag och jag är trött. Jättetrött. Jag vill sova.

Jag funderar på att köpa en sån där kudde som ser ut som en japansk tjej som man kan krama när man sover. Det skulle vara mysigt.
Eller en fleshlight.

Vi hörs mina fina vänner!

Nytt gym

Hej trogna vänner. Ni som fortfarande har hoppet att jag ska göra come back i bloggvärlden.

Idag var tredje gången på mitt nya gym och första gången som jag var där utan min bror. Själv alltså.

Ni som har gymmet vet hur viktigt det är att man ser världsvan, ballt och biffig ut på gymmet för att de andra ska respektera dig.

Jag glider in i hoodie och shorts (lol), ställer mig lite nonchalant vid ett squat-rack och tänkte visa hur van jag är gymmiljön så jag ställer lite kaxigt frågan: "Kör ni här eller" till en kille och en tjej som egentligen rätt uppenbart kör där.

Samtidigt som dom börjar svara så börjar det låta i min mobil. Rätt högt. Det var mitt navigationssystem som började prata om vilken riktning jag skulle åka för att komma hem.

Jag ställde mig i ett hörn och väntade på att dom skulle bli klara och försökte se ut som att det var det inte alls var ovanligt i mitt liv att stå i hörn och vänta. Ensam och rädd.

RSS 2.0