Hur man gör när man är rolig

Hej, igår skulle jag dra ett skämt. Skämtet var baserat på att en tjej sa något om att ett 12 veckor gammalt foster kunde man göra vad man vill med (det var väl relaterat till abortlagen eller nått).

Då tänkte jag säga att om man säger att ett foster är tolv veckor, är den då 9 månader när den föds och alltså tre månader efter födsel fyller den 1 år.

Skämtet gick lite såhär: "Så du säger att man ska fira barnets födelsedag efter 3 månader?". Ingen i rummet fattar nått. Jag fortsätter: För alltså.. om den är 12 veckor.. så... Fattar ni? "Nä..." -Nä, vi kanske skiter i det säger jag och det började spruta spagetti ur fickorna

Bekant från förr

Idag blev jag igenkänd av en gammal vän från högstadiet. Hon ropade på mig från en bit bort och jag stod lugnt kvar och sa hej. Sen blev lite att vi tittade på varandra ett tag för att se vad som skulle hända härnäst.

Jag stod still för att visa att om något närmande skulle göras så var det hon som fick vika sig. Hon smög sakta fram mot mig som ett väsen och tog sedan en sån där 2-sekunders konstpaus för att känna av om en kram var okej eller inte. Vi kramades och jag tyckte att det var otur att det var just idag osm jag skulle lukta jättemycket svett av alla dagar.


Kost och näring från mitt PERspektiv

Igår skulle jag till Olle för att hjälpa honom med ett skolarbete. Jag skulle handla på vägen och han bad min köpa en pepsi åt honom. Jag åker till Coop Haga och köper 2 pepsi max och 1 marabou choklad 100g. När jag väl är i kassan tänker jag "å nej, nu får ju jag bara en pepsi och olle en pepsi. jag måste ju ha fler (jag köper 2 till mig själv varje gång jag handlar)". 
 
Efterosm jag då inte kan handla på samma affär igen (då skulle kassörskorna tycka att jag var sopig) åker jag till Willys och köper 2 pepsi max och 300g chips.
 
 
Det här resulterar i att att jag igår äter mina chips till frukost klockan 18:00 och chokladen äter jag klockan 19 och sen äter jag inget mer. BRA LIV PER!!! Chipsen var inge goda heller....
 
Jo, idag vaknade jag av att jag mådde illa vilket jag brukar göra när jag äter dålig kost.
 
HEHE \(~o~)/

Skriver uppsats

Jag sitter och skriver på en uppgift till distans-sociologin.

Nu har jag nog suttit i ett par timmar och är äntligen klar. Problemet är nu att när jag läste igenom vad jag skrivit fattar jag knappt själv vafan jag vill få fram. Men det skiter man väl i så jag skickar in det ändå.

#YOLO (you live once only)

Sidsjön uppdatering

Hej glömde berätta om mina skämt på sidsjön.

Vi arbetade i en grupp om fem. Min grupp traskade omkring i tystnad och det jag gjorde för att lätta på stämningen var att skojja till det lite. När jag såg en mås sa jag "kolla, en svan". När jag såg vitsippor sa jag "kolla vitsippor". ca 5 skämt i den stilen drog jag och inte en enda gång förstod någon att jag skämtade.

Hej då

Naturkunskap vid sidsjön

Idag var jag och samlade vattenprover kring sidsjön. Superspännande! Nä det var det inte egentligen. Min grupp bestod av en bunt märkliga människor blandat med invandrare som jag inte fattade ett ord av så det blev mest att jag log och nickade innan jag insåg att dom hade ställt en fråga.

Jag pratade med en lärare om att regnet blir surt av väteoxid så då frågade jag om det var mycket väteoxid i citroner.

Hon förklarade att det var surt av en annan anledning och jag kunde bara konstantera att mitt skämt inte funkade.

Ps. En invandrare i min klass luktar alltid fränt. Är jag rasist?

Skolgrejjer

Var på skolan och fick reda på hur bra jag är på allt. Sen fick jag reda på att om jag inte gör en viss uppgift så kommer jag få ett F (IG). Uppgiften ska vara inne på fredag senast och jag måste läsa ett par romaner tills dess.

Så här sitter jag och kollar på youtube

Standardbetéende

Var på gymmet kl 02.00 igår natt. När jag kom dit var allt släckt och jag trodde att jag var ensam där.

När jag skulle in till omklädningsrummet öppnades dörren och jag hade en inre dialog som gick ungefär såhär: "Jag borde nu agera så att jag inte skrämmer personen som kommer ut".

Jag stod helt still och tittade på dörren som öppnades. Sen tittade jag på herren som kom ut. Sen tittade han på mig. Sen stod vi så i 2-3 sekunder och bara tittade på varandra lugnt och bekvämt. Sen sa jag: "Blev du rädd?".

Det var konstigt. Hej då

Spagetti-tal och bögdygn

Idag höll jag ett tal i skolan på en sisådär 6 minuter. Jag blir rätt nervös när jag ska tala inför folk så det har varit några veckors ångest inför själva anförandet.

När jag väl var på plats så fanns det en talarstol som man kunde stå vid. Jag tänkte att det var perfekt att ha något att lägga stolpmanuset på och att man kunde hålla i det för att känna lite mer trygghet.

Det som hände var att den var super-ranglig och att mina nervo-darrningar projecerades in i talarstolen och hela skiten svajade. HURRA SÅ KUL!!

Efter talet belönade jag mig med chips och sen råkade jag sova jättemycket. Jag vaknade vid 02 och har spenderat natten på gymmet eftersom jag är en atlet med en perfekt kropp för fysisk aktivitet (under allt fett alltså)

Norgefylla

Var ut och blev lite full igår vilket ledde till att jag i vanlig ordning började prata norska. Det är 50% skoj och 100% pinigt. Bröd heter "mjölebulle" på norska. Jag beställde en sån på subway. Hej då

ny sak hittad

jag hittade en ny hårsnodd utanför komvux idag. det var smutsigt men hade karaktär

Kost är AO för att bygga vackra biceps

Och idag har jag ätit 300gram ostbågar och en cheeseburgare. Ligger på kalori-minus så det är lugnt. Jag har också rökt typ 10 cigg. Såhär jobbar en riktig bodybuilder och om ni tror nått annat så har ni nog rätt

Im back

Goda nyheter! Jag är tillbaka! Fokus kommer vara på de konstiga saker jag gör i mitt liv.

Jag kan börja med att meddela att jag numera kallar mig själv sakletare. Våran är en guldgruva för oss sakletare och man kan hitta jättemycket nu när snön har smält. Min fokus ligger dock på hårband. Jag går alltså och plockar upp smutsiga hårband från gatan. Superspännande betéende!!

Jag har fyra stycken just nu tror jag.
Det bästa med hårband är att man kan fantisera om vilka människor som dom tillhört förr. Tex har jag ett svart hårband som jag låtsas ha tillhört Michael (engelskt uttal). Michael är en 80-tals-rockare med långt hår och tajta denims.

Hej då!

RSS 2.0