Denny

Det här är denny


Som ni ser härstammar Denny från indien.

Denny är den sortens person som misslyckas med det mesta han gör så jag tillägnar ett blogginlägg till hans ära.

Denny gillar alkohol och baguetter kan vi säga.

En gång när vi skulle på krogen blev Denny laserfull och spydde klockan 20:00 Ca 30 minuter efter att vi korkat upp. Det blev ingen krog.
En gång när denny var full klockan 20:00 spydde han över hela sin toalett. Det är fortfarande röda fläckar från hans rödvinsspya.
En gång var Denny i amsterdam och käkade baguetter med några e-vänner. När han kom hem berättade han en historia där en av hans e-vänner trillat i en å. Efter en vecka av skuldkänslor erkände han att det var han själv som ramlat i ån.
En gång när denny skulle hem från amsterdam missade han flyget och när han väl var på arlanda blev han fast i ett garage ett bra tag.
En gång åt denny en baguette innan han gick på krogen. När Denny kom hem kräktes han och diarrebajsade samtidigt. Svarta-håls-teorin motbevisad.
En gång när Dennys mamma hade varit snäll och hängt mat på hans ytterdörrshandtag hade någon stulit maten när Denny väl kom hem.
En gång när vi frågade Denny om det hette en eller ett kniv svarade han snabbt "Ett kniv"
En gång när Denny hade en tvättmaskin visste han inte hur den fungerade så han använde den aldrig utan gick till tvättstugan istället

Det finns många fler historier om Dennys liv. Dom kanske kommer vid ett annat tillfälle. Tills vidare bjuder jag på två nytagna bilder på hur Denny kan se ut en vanlig dag i hans liv.


Denny är jätterolig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0