Kul att vara man

I vanlig ordning skriver Aftonfittnegerhoran om hur synd det är om kvinnor överallt och ger blanka fan i det andra könet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/dodsorsakkvinna/article14405836.ab

"Encarnacion, Tatiana och Marlucia dog för att de utmanade en mans behov av makt och kontroll, och en rädsla att förlora denna kontroll. Över hela världen reagerar män, familjer och hela släkter med våld när kvinnan de vill kontrollera opponerar sig eller försöker bryta sig loss."

Förlåt för att jag är född man. Tvugna att generalisera mäns betéende? Skriv något om kvinnors våld mot män för en gångs skull. Skriv hur kvinnor som brukar våld mycket oftare använder vapen och tillhyggen. Men i grund och botten. Skriv inte bara hur synd det  är om ena könet.

--
http://www.aftonbladet.se/nyheter/dodsorsakkvinna/article14406130.ab

"I varje land har de samlat berättelser om kvinnor som drabbats av våld – bara för att de är kvinnor."

I vanlig ordning glömmer man bort att prata om männen. Ingen orkar nämna det dödliga våldet mot män. Ni vet. De där 99.99% som dör i krig/arbetsolyckor till exempel eller de som får kuken avskuren av sin tjej som sedan blir dömd till en mildare dom pga 1. hon är kvinna (kvinnor får kortare straff för samma brott i regel) och 2. hon hade pms (vanlig ursäkt när kvinnor misshandlar/dödar sina män).

Dessa artiklar är diskriminerande för män på samma sätt som man i regel skriver "bland dödsoffren fanns kvinnor och barn" som att det är uppenbart att männens liv är mindre värda (som det har varit genom hela historien). Män har alltid offrat sig för kvinnor. "Kvinnor och barn först". Män har dött så att kvinnor får leva och nu kommer bitterfittor och hävdar att det finns ett mystiskt patriark som gör allt för att gynna män och förtrycka kvinnor.

RIMLIGT. Män går och dör lite överallt hux flux bara för att vi gillar det samtidigt som negerfittfeminister har mage att hävda att vi män diskriminerar kvinnor för att kvinnan inte haft en betydande plats i krig.

--

Dagens jämställdhet går ut på att svartmåla och förtrycka män. Hylla och hjälpa kvinnor och i allmänhet vara så ojämställd man bara kan. All feminism efter 70-talet är djävulens påhitt. Att hävda att kvinnor är förtryckta är sjukt efterblivet.

Feminism = jämställdhet mellan bägge kön genom att bara fokusera på det ena

Ps. kvotering är inte jämställdhet, det är 1. diskriminering för ena parten och 2. något att skämmas över om man fått hjälp utav den. Kvotering sker överallt oavsett om det är lagsatt eller inte.

Jag spottar på allt som har med feminism och låtsasjämställdhet att göra och jag ser ned på er som stödjer det.

Sicken vredestext det blev men det krävs fan också. Jag är arg på riktigt.

Peace.


Kommentarer
Postat av: Crille

Håller helt med dig persika!

Fun fact, i Schweiz så sänkte de alkohol gränsen för bil från 0,8 till 0,4 det hela resulterade i att kvinnorna körde hem männen och trafikolyckorna ökade så schweiziska staten höjde gränsen igen till 0,8 och trafikolyckorna minskade. Slutsats: en full man kör bättre än en nykter kvinna!

// crille

2012-02-22 @ 08:13:28
Postat av: Malin

Sluta yra Påven, alla vet att män under 25 och över 50 orsakar mest olyckor. Och du har rätt Per.

2012-02-22 @ 11:12:46
URL: http://mallaballa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0